Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Sobota,
14. 3. 2015,
7.56

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Serena Williams Indian Wells

Sobota, 14. 3. 2015, 7.56

8 let, 5 mesecev

Serena Williams je komaj zadrževala solze (video)

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Serena Williams je prvič po 14 letih zaigrala na turnirju v Indian Wellsu. Ob prihodu na igrišče je prva igralka sveta doživela bučen aplavz in komaj zadrževala solze.

Prva igralka sveta na Indian Wells nima najlepših spominov, potem ko so jo leta 2001 v finalnem obračunu gledalci izžvižgali. Namreč v polfinalu bi se morala Serena pomeriti s sestro Venus, vendar je ta tik pred začetkom dvoboj odpovedala. Takrat so se pojavila ugibanja, da o razpletu sestrskih obračunov odloča oče Richard. To je med gledalci sprožilo veliko slabe volje med tistimi, ki so v tistem finalu bolj kot ne navijali za takratno nasprotnico Kim Clijsters.

Radi te imamo Serena

Tokrat je bila slika obratna. Ob prihodu na igrišče je Serena doživela huronski aplavz. "Radi te imamo, Serena," so vzklikali z nabito polnih tribun. 33-letna Američanka je ob vsem skupaj komaj zadrževala solze. Dvoboj pa sta si ogledala tudi lastnik turnirja Larry Ellison in legendarni teniški igralec John McEnroe.

Williamsova se je v prvem krogu pomerila z Romunko Monico Niculescu, ki jo je pozneje premagala z izidom 7:5, 7:5. Bila je vse prej kot lahka zmaga. "Bilo je zelo čustveno. Nisem vedela, kaj naj storim … Prepozno je bilo, da bi se obrnila. Bili so čudoviti trenutki za vso mojo družino, še vedno sem navdušena nad podporo gledalcev," je po dvoboju povedala Williamsova.

Ne spreglejte