Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 3. 2012,
9.22

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Marija Šarapova

Sreda, 28. 3. 2012, 9.22

7 let, 12 mesecev

Šarapova sovraži rdeče preproge

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Ruska teniška lepotica Marija Šarapova je med turnirjem na Floridi priznala, da sovraži poziranje na rdeči preprogi. Veliko bolj všeč ji je teniško igrišče, kjer se lahko povsem sprosti.

Štiriindvajsetletna ''sibirska tigrica'' blesti na WTA turnirju v Miamiju, kjer se je uvrstila med štiri najboljše, v četrtfinalu pa zasenčila Kitajko Na Li in ji oddala le tri igre. Ljubljenka moškega dela občinstva in srčna izbranka slovenskega košarkarja Saše Vujačića se pogosto udeležuje različnih prireditev iz sveta zabave in razvedrila. Navsezadnje je ena izmed najbolj priljubljenih športnic na svetu, fotografski objektivi jo obožujejo, njene podobe pa krasijo številne naslovnice. Podoba pa vendarle ni tako idealna, saj ima do omenjenih druženj določen predsodek. Poziranje na rdeči preprogi ji namreč ni niti najmanj všeč. ''To je nekaj najbolj groznega na svetu. To je preprosto iluzija in neresničen svet. Na rdeči preprogi so vsi popolni, prelepo oblečeni s prekrasnimi pričeskami in stilsko usklajeni. Ko pa eno uro kasneje prideš domov, se slečeš in oblečeš nekaj bolj vsakdanjega, pa se lahko le vprašaš, kam je šel ves ta 'glamur','' je zaupala Marija Šarapova, polfinalistka turnirja na Floridi, kjer jo v kratkem čaka obračun z Danko Caroline Wozniacki.

V profesionalni teniški karavani nastopa že deveto leto zapored, še vedno pa ji največji užitek predstavljajo udeležbe na turnirjih in želja po napredku v igri. ''Ko se v življenju soočam s težkimi stvarmi, grem najraje na teniško igrišče. Tam je moja oaza, kjer lahko pozabim na vse težave. Obožujem ta občutek, ko veš, da si v nečem dober in lahko še napreduješ,'' razmišlja nekdanja številka ena na svetu, ki se je v uvodnem letošnjem grand slamu prebila do velikega finala. Na svetovni jakostni lestvici zaseda drugo mesto. Pred njo je le Belorusinja Viktorija Azarenka, ki v tej sezoni ne pozna poraza.

Ne spreglejte