SiolNET. Sportal Tenis
0,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Teniška igrala Kaja Juvan končala sodelovanje z Robijem Cokanom

0,15

termometer

Robi Cokan, Kaja Juvan
Robi Cokan ni več trener Kaje Juvan. Foto: Ana Kovač

Slovenska teniška igralka Kaja Juvan je sporazumno končala sodelovanje s trenerjem Robijem Cokanom. Kot je sporočila prek Instagrama, sta se odločila, da po skoraj 12 letih končata sodelovanje.

"Rada bi se mu zahvalila za ves vložen trud in čas, ki ga je namenil, da sem vsako leto napredovala in postajala najboljša igralka, kar sem lahko," je zapisala Juvanova.

Dodala je, da ni besed, s katerimi bi lahko izrazila hvaležnost za vse, kar je naredil zanjo in ji omogočil, da je prišla do te stopnje poklicnega tenisa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi everyone. After almost 12 years, @robi_cokan and I mutually decided to end our partnership. For more than half of my life Robi put all of his time and effort into making me the best tennis player possible. I can't even start to express my gratitude towards everything he has done for me and I surely wouldn't be where I am professionaly if it weren't for him. I will always have respect for him as a coach and as a person. I also wanna thank everyone who supported me (and Robi) on this journey. I am grateful for each and every one of you. I am going to start my preseason soon to make the next season even better. Thank you ❤️ . Po skoraj dvanajst letih, sva se z Robijem odločila, da zaključiva sodelovanje. Rada bi se mu zahvalila za ves vložen trud in čas, ki ga je namenil, da sem vsako leto napredovala in postajala najboljša igralka kar sem lahko. Ni besed s katerimi bi lahko izrazila hvaležnost za vse kar je naredil zame in mi omogočil, da sem prišla do te stopnje profesionalnega tenisa. Vedno bom imela neizmerno spoštovanje do njega kot trenerja in osebo. Rada bi se tudi zahvalila vsem, ki ste me (-naju) podpirali na tej poti. Z naslednjim tednom začenjam priprave za naslednjo sezono. Hvala ❤️

A post shared by Kaja Juvan (@kajajuvan) on

Robi Cokan: Bila je čudovita pot

V svojem sporočilu se je za dolgoletno sodelovanje 19-letni Ljubljančanki zahvalil tudi Robi Cokan, ki uvodoma v svojem sporočilu zapiše, da je vsake zgodbe enkrat konec in da se vsaka pesem enkrat izpoje. Ob vsem tem pa priznal, da je ob njej kot teniški trener zrastel tudi on. "Kaja, tvoja kariera se šele začenja. Ostani zvesta sebi in predana svojemu cilju."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vsake zgodbe je enkrat konec in vsaka pesem se enkrat izpoje. Pot od majhne 8 letne deklice do 101 igralke je bila čudovita. Polna lepih dogodivščin, izzivov, vzponov in padcev. Pot, ki jo nisva hodila sama. Okoli naju so bili ljudje in prijatelji, ki so nama pomagali spisati čudovito zgodbo, ki danes nadaljuje svoje poglavje. Tokrat brez mene... Najprej bi se rad zahvalil tebi Kaja, za vse! 🙏 Za vse trenutke, ki si mi jih namenila in sva jih skupaj preživela na ali ob teniškemu igrišču. Ob tebi sem zrasel kot teniški trener in kot oseba. Hvala vsem, ki so nama na tej poti priskočili na pomoč. Staršem, soigralcem na klubu, sparing partnerjem, trenerjem, maserjem,... Hvala čudoviti ekipi THE TEAM (Miran, Tjaša, Gorazd). 🙏 Kaja, tvoja kariera se šele začenja. Ostani zvesta sebi in predana svojemu cilju. Vsak dan je priložnost, da si boljša. Rasti kot teniška igralka in kot oseba. Nikoli ne pozabi, da je to le tenis in igra v kateri uživaš. Zabavaj se na svoj, edinstven način. V čast mi je bilo sodelovati s tabo. AJDEEEEEEEEE 🏆🇸🇮💪 . . Nothing lasts forever and so every story must come to an end. The journey from a little 8-year old girl to being 101st in the world was a wonderful one, filled with beautiful adventures, challenges, ups and downs. But we didn't walk this journey alone. We were surrounded by people and friends, who helped us write a wonderful story, whose chapter now continues on. Only this time, without me. First of all I would like to thank you, Kaja, for everything. For all the moments you've shared with me that we've spent together on and off the court. With you I've grown as a tennis coach and as a person. I would like to thank everyone, who helped us during this journey: parents, other club players, sparring partners, coaches, masseurs... Thank you to the wonderful team THE TEAM (Miran, Tjaša, Gorazd). 🙏🙏🙏 Kaja, your career is only just beginning. Stay true to yourself and remain dedicated to your goals. Every day is a chance to become a better you. Grow as a tennis player and as a person. Never forget that it's just tennis and a game, which you enjoy. Have fun in your own unique way. It's been an honor working with you. C’MON! 🇸🇮💪

A post shared by Robi Cokan (@robi_cokan) on

Devetnajstletna igralka, ki je na 101. mestu svetovne lestvice, je še pojasnila, da bo naslednji teden začela priprave na novo sezono.

V dosedanji karieri se je na treh izmed štirih grand slamov prebila v drugi krog, posamičnega turnirskega naslova na turnirjih WTA pa še nima.

Preberite še:

Novak Đoković Sportal Zanimivo je, da Novaka Đokovića ni na seznamu Djokovic_thumb Sportal Đoković ob sprehajanju psa otroke učil tenis #video Grigor Dimitrov Sportal Dimitrov brez boja v polfinale

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin