Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
29. 2. 2012,
7.33

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Ilka Štuhec Ilka Štuhec

Sreda, 29. 2. 2012, 7.33

7 let, 12 mesecev

Ilka Štuhec: Postala bi Rok Petrovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Gostja tokratne "destmetrovke" je Ilka Štuhec. Dvakratna mladinska svetovna prvakinja, ki se je v letošnji sezoni po treh letih težav s poškodbami vrnila na tekmovališča svetovnega pokala.

Če bi za en dan lahko postali kdorkoli, za koga bi se odločili? Zelo težko vprašanje. Postala bi Rok Petrovič. Smučanje takrat je bilo zelo drugačno od današnjega in zanimivo bi bilo videti njegov pogled na treninge.

Najbolj "eksotična" hrana, ki ste jo kdaj poskusili? Načeloma ne maram preveč "eksotične" hrane. Nekajkrat sem sicer že poskusila kakšno takšno jed, vendar mi ni bila preveč všeč.

Kje po tekmah najdete svoj mir? Skoraj vedno počivam v hotelski sobi. Odvisno od potrebe, včasih si privoščim tudi tek ali sprehod po gozdu.

Katerim stvarem se je zaradi športa najtežje odrekati? Meni osebno ničemur. Delam to, kar delam najraje. Kljub zasedenosti s smučanjem imam še vedno možnost živeti "normalno".

Ste za kakšen šport ''štorasti''? Ja, moja šibka točka je košarka.

Katero pesem najraje zapojete ali zaigrate na inštrument? Odvisno od razpoloženja. Najrajši pa zapojem kakšno, za katero se mi zdi, da jo kar dobro "trofim" . Vseeno pa vse skupaj raje zadržim zase .

Ali vas zanima, kaj so ljudje po horoskopu? Načeloma ne. To velikokrat kar sama ocenim že po njihovem obnašanju.

Kako se znajdete na plesnem parketu? V bistvu kar dobro. Nekaj časa sem v otroštvu ples tudi trenirala, dokler se ni urnik začel preveč pokrivati s smučanjem. Še vedno pa zelo rada plešem.

Kje shranjujete pokale, kolajne ali priznanja? Večina pokalov in medalj je shranjenih doma v vitrini, vendar jih bo treba počasi malo razvrstiti, narediti prostor za nove.

Vaš odnos do spletnih medijev in socialnih omrežij? Spletne medije uporabljam, da vidim, kaj se dogaja po svetu. Marsikje na tekmovanjih bi namreč težko prišla do časopisa. Na nekaterih socialnih omrežjih sem sicer aktivna, vendar le toliko, da vidim, kaj se dogaja s prijatelji, ki jih čez sezono bolj redko videvam.

Ne spreglejte