SiolNET. Sportal Rokomet
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Uresničen reprezentančni ponedeljek

3

termometer

Končno so uresničeni reprezentančni ponedeljki moške članske rokometne reprezentance. Selektor Serdarušić je prvič zbral skupaj reprezentančne kandidate, ki igrajo v slovenskih klubih.

Na zboru v Ljubljani se je zbralo petnajst rokometašev iz štirih slovenskih klubov (Gorenje Velenje, Cimos Koper, Celje Pivovarna Laško in Trimo Trebnje). Ekipa je pod vodstvom selektorja Serdarušića in njegovih sodelavcev ter budnim očesom direktorja moških reprezentanc Romana Pungartnika opravila dveurni trening, na katerem je predvsem obnovila nekatere zadeve, ki so jih fantje trenirali že na zadnjem reprezentančnem zboru in pripravah na Rogli. Poleg že znanih taktičnih variant so se igralci danes v Ljubljani soočili še z nekaterimi novosti. Trening je minil v zelo dobrem vzdušju in je bil zelo produktiven, tako reprezentanti kot selektor pa so igrišče zapuščali dobre volje in nasmejani.

"Ne glede na to, da je kar nekaj igralcev še včeraj igralo težke tekme, so bili danes ves čas zelo zbrani in 'pri stvari'," je povedal reprezentančni direktor Roman Pungartnik in dodal: "Rad bi se zahvalil vsem klubom, ki so nam omogočili ponedeljkov trening. Lahko rečem, da počitek in potrebna regeneracija reprezentantom zaradi tega ne bosta manjkala. Tudi za vnaprej upam, da se bomo za ponedeljkove akcije še dogovorili, saj to počnemo v dobro nas vseh – reprezentance in slovenskega rokometa."

Želja vseh je, da se bodo takšni treningi nadaljevali vse do decembrskega zbora celotne slovenske izbrane vrste, ki bo takrat začela zaključni del priprav na januarsko evropsko prvenstvo v Avstriji.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin