Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
5. 2. 2008,
22.00

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Torek, 5. 2. 2008, 22.00

8 let

M. Skok: Morali bi zmagati

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Rokometni derbi med Gorenjem in Celjem PL se je končal z neodločenim izidom in delitvijo točk. Gostitelji so bili nekoliko razočarani, saj so imeli domala 60 minut pobudo, na koncu pa "le" remizirali.

Slavko Ivezič, trener Celja PL: "Vedeli smo, da nas čaka težka tekma, saj so bili derbi z Gorenjem vedno negotovi do konca. Tokrat smo stopili v tekmo še bolj negotovi, saj nismo vedeli, v kakšnem stanju smo. Zadovoljni smo s točko, kajti mislim, da bodo v Velenju le redke ekipe uspele vzeti točko. Z igro pač ne morem biti zadovoljen, saj smo v obrambi v prvem polčasu igrali izjemno slabo. Kljub vsemu smo se nekako le uspeli izvleči."

Ivica Obrvan, trener Gorenja: "Seveda sem zadovoljen s točko, saj kot je že Slavko povedal nobena ekipa po evropskem prvenstvu ni bila v ritmu treninga. Glede na formo nisem pričakoval kvalitetno igro, pač pa borbeno. Mislim, da smo bili zelo blizu dvema točkama, zato sem zadovoljen, žalosten pa zato, ker v zaključku nismo znali izkoristit priložnosti, saj smo bilo skoraj ves čas v vodstvu. Ne glede na vse, vsaka osvojena točka proti Celju, je velik uspeh"

Matevž Skok, vratar Gorenja: " Mislim, da bi danes morali zmagati. Igrali smo res dobro tako v obrambi kot v napadu. Držali smo tempo skozi celotno tekmo. Dobro smo zadevali in ustavljali Celjane. Škoda, da smo na koncu dve točki izpustili iz rok. Tako pač je v športu. Sedaj je potrebno gledati naprej. "

David Špiler, igralec Celja PL: "Mislim, da je bil to derbi v pravem pomenu besede, da si je zaslužil ta naziv. V nadaljevanje državnega prvenstva, pa tudi v tekmo lige prvakov lahko gremo z dobrim občutkom. Prikazali smo borbeno igro, čeprav menim, da še vedno imamo rezerve v obrambi. Tudi vratarja danes nista imela svojega dne, zato mislim, da lahko pokažemo še kaj več. Moramo pa biti zadovoljni vsaj s točko, saj velja, da je bolje dobiti vsaj nekaj, kot pa ostati brez vsega."

Ne spreglejte