Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
14. 12. 2011,
17.57

Osveženo pred

4 leta, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

vadba ob drogu rekreacija drog telo

Sreda, 14. 12. 2011, 17.57

4 leta, 2 meseca

Vadba ob drogu (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Učinkovita in senzualna vadba, ki je obnorela svet. Z vadbo ob drogu lahko shujšate, učvrstite svoje telo, hkrati pa se zabavate in prebujate svojo žensko plat.

Gre za dvourno vadbo, ki se začne z ogrevanjem ob pilatesu, v katerega so vpeljani tudi elementi plesa in čutnosti, katero nato uporabimo tudi pri samih vajah na drogu. Te so polne ženstvenosti in seksapila.

Pri vadbi ob drogu vedno dela celo telo, zato nikoli ne moremo izpostaviti le ene skupine mišic. Najpomembnejše pa je, da imamo vedno močno in čvrsto jedro telesa, ki ga obdajajo trebušne mišice.

Zdaj stopnjo težavnosti le še stopnjujemo, saj je naše telo že dovolj čvrsto in utrjeno za nekaj od najtežjih vaj in elementov. To so elementi, pri katerih smo obrnjeni na glavo.

1. vaja: Kača

Pomembno je, da se v element potegnemo s svojimi trebušnimi mišicami, pri čemer delajo kot po navadi prav vse mišice našega telesa. Stremimo k temu, da se v element na glavo potegnemo čim bolj ob drog in čim manj na zamah, saj tako dela celo telo. Pomembna sta oprijema z nogami in rokami.

2. vaja: Kača brez rok

Kot že samo ime pove, gre za element, ki je podoben prejšnjemu, s to razliko, da ga naredimo brez rok.

3. vaja: Spuščajoči se angel (Decending angel)

Tu veljajo enaka pravila kot pri elementu kača. Razlika je, da pri tem elementu eno nogo odlepimo od droga, medtem ko druga ostane v enaki poziciji kot pri kači.

4. vaja: Helikopter

To je prvi element, ko se postavimo na glavo in zraven ne uporabljamo nog. Pomembno je, da ko stegnemo noge v helikopter, to storimo kontrolirano, se počasi spuščamo proti tlom in se vretence z vretencem zlijemo na tla.

5. vaja: Layout

Do zdaj smo že ugotovili, da so pri vadbi ob drogu pomembni vsi stabilizatorji trupa, trebušne in tudi hrbtne mišice. Prav tako smo ugotovili, da za dobro izvedbo vadbe potrebujemo močna stegna, močne stranske in notranje mišice ter seveda je treba imeti močne roke in pa občutek za svoje telo. Prav tako smo že osvojili plezanje in za konec nam ostane le še najtežji element. Vaja vsebuje vse elemente, kar smo se jih do zdaj naučili. Najprej priplezamo do vrha droga, kjer se je treba dobro usidrati. Vklopimo primikalke, s katerimi se tesno držimo ob drogu, in se kontrolirano s hrbtom spustimo na glavo.

Za predstavitev vadbe se zahvaljujemo ŠD Matrica v Škofji Loki.

Ne spreglejte