Sreda,
7. 10. 2015,
9.43

Osveženo pred

6 let, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
bodybuilding

Natisni članek

Sreda, 7. 10. 2015, 9.43

6 let, 10 mesecev

Tekmovanje v kategorijah bikini, fitness in bodybuilding Maxximum Open 2015

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
V Medvodah bo 17. oktobra 2015 potekal Maxximumov dogodek leta, mednarodno tekmovanje v kategorijah bikini, fitness in bodybuilding Maxximum Open 2015.

Tekmovanje Maxximum Open iz leta v leto raste tako po številu tekmovalcev kot po številu obiskovalcev, zato smo se odločili, da tekmovanje priredimo v športni dvorani Medvode. Dvorana, ki sprejme okoli 2.000 gledalcev, se ponaša z velikimi prostori za pripravo tekmovalcev in številnimi garderobami. Tudi parkirišče je zagotovljeno.

Kategorija Bikini bo med najzanimivejšimi

Tekmovanje Maxximum Open poteka po pravilih zveze IFBB. Tekmovanje ne bo zanimivo le za navdušence nad fitnesom in bodybuildingom, temveč tudi za širšo javnost, saj bo na odru mogoče občudovati tudi tekmovalke v bikiniju z ženstveno, lepo oblikovano postavo, brez pretirano vidnih mišic. Podobno se bodo v kategoriji athletic physique pomerili moški tekmovalci. Ti imajo atletsko postavo, z lepo izraženimi trebušnimi mišicami in primerno telesno definicijo. Nedvomno bodo tekmovalke in tekmovalci prava paša za oči.

Darilne vrečke za gledalce

Seveda ne bomo pozabili niti na vas. Delili bomo bogato napolnjene darilne vrečke, čakale vas bodo tudi stojnice, na katerih se boste lahko posladkali z beljakovinskimi ploščicami in izvedeli vse o naravnih sladilih Sukrin brez kalorij ter mešanicah za peko kruha in peciva brez glutena in dodanega sladkorja. Povprašali boste lahko tudi za nasvet ter po ugodnih cenah kupili izbor prehranskih dopolnil, športne prehrane in športnih oblačil.

Vstopnice

Vstopnice so vam na voljo v trgovinah Maxximum Shop.