Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Sreda,
4. 9. 2019,
14.40

Osveženo pred

4 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,03

3

Natisni članek

Andrej Razdrh NK Tabor Sežana NK Domžale Prva liga Telekom Slovenije Simon Rožman

Sreda, 4. 9. 2019, 14.40

4 leta, 8 mesecev

Andrej Razdrh namesto Simona Rožmana?

Tabor potrdil slovo Razdrha, Domžalčani bodo trenerja predstavili v četrtek

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,03

3

Andrej Razdrh | Andrej Razdrh se je znašel v središču zanimanja slovenske nogometne javnosti.  | Foto Matic Klanšek Velej/Sportida

Andrej Razdrh se je znašel v središču zanimanja slovenske nogometne javnosti.

Foto: Matic Klanšek Velej/Sportida

Ko je v ponedeljek s položaja trenerja Domžal odstopil Simon Rožman, je športni direktor Matej Oražem začel iskati njegovega naslednika. Po poročanju Primorskih novic je padla odločitev. Na vroči stolček naj bi se podal Andrej Razdrh, ki je v tej sezoni vodil sežanski Tabor in z njim predstavljal prijetno presenečenje Prve lige Telekom Slovenije, a tudi v torek prekinil sodelovanje. Domžalčani so v skopem sporočilu za javnost zapisali le, da bodo novega glavnega trenerja predstavili v četrtek.

Simon Rožman
Sportal Konec je, Simon Rožman zapustil Domžale!

Kdo bo novi trener domžalskega prvoligaša, bo uradno znano v četrtek. Takrat bo namreč novi strateg Domžalčanov v Športnem parku v Domžalah vodil prvi trening, nato pa bo sledila še novinarska konferenca. 

Rumeno družino naj bi po koncu reprezentančnega premora vodil nihče drug kot Andrej Razdrh. Nekdanji nogometaš Svobode, Primorja, Triglava in Domžal, ki je zaradi zdravstvenih težav končal igralsko pot hitreje od sovrstnikov in se nato lotil trenerskih izzivov, je prvi vrhunec trenerske kariere doživel pri ljubljanski Olimpiji.

Ne le Razdrh, odšel je tudi Karapetrović

Domžale bodo naslednika Simona Rožmana predstavile v četrtek. | Foto: Grega Valančič/Sportida Domžale bodo naslednika Simona Rožmana predstavile v četrtek. Foto: Grega Valančič/Sportida Šest let pozneje je navduševal na trenerskem položaju Tabora, s katerim je v drugi ligi osvojil drugo mesto, nato v dodatnih kvalifikacijah izločil Gorico, v prvi ligi pa v osmih krogih zbral deset točk, kar na lestvici zadošča za solidno šesto mesto.

Kraška pravljica Razdrha pa se je nato hitro končala. Tabor je v sredo obvestil javnost: "Trener članske ekipe NK Tabor Sežana Andrej Razdrh in njegov pomočnik Darko Karapetrović sporazumno zapuščata rdeče-črno družino in se podajata novemu izzivu naproti. Do imenovanja novega trenerja bo ekipo vodil dosedanji pomočnik Uroš Barut. Več informacij sledi v četrtek," je prek socialnega omrežja Facebook sporočil Tabor, ki je tako primoran iskati novega trenerja. Strategu, ki je s Taborjem osvojil naslov drugoligaškega podprvaka, se zahvaljuje za vse. "Andrej, hvala za vse uspehe, ki smo jih skupaj doživeli. Obema želimo veliko sreče na vajini novi poti," so že zapisali Sežanci.

Razdrh je po poročanju Primorskih novic izkoristil člen pogodbe, v katerem je določeno, kako lahko zapusti klub ob določeni odškodnini. So s tem Domžale izbrale naslednika Simona Rožmana? Čeprav je prevladovalo mnenje, da bi lahko novega trenerja našli v svoji hiši, kandidata Jernej Javornik in Dejan Djuranović sta se ponujala sama po sebi, se je športni direktor Matej Oražem očitno odločil za še enega predstavnika novega, mlajšega vala slovenskih trenerjev. Razdrh je star 42 let, skupaj z njim pa naj bi se v Domžale preselil tudi pomočnik Darko Karapetrović, pred leti tudi sam nogometaš rumenih.

Kako je bilo v taboru Domžal pred dvema tednoma?

NK Domžale NK Maribor
Sportal Jamajčan pred vrati Domžal, ki čakajo le še na zadnje papirje
Sportal Domžale moti podcenjevalen odnos sodnikov #video
NK Domžale NK Maribor
Sportal Maribor osvojil Domžale, ki ostajajo v hudi krizi #video
Ne spreglejte