Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
16. 4. 2019,
10.27

Osveženo pred

5 let

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Mastercard

Torek, 16. 4. 2019, 10.27

5 let

Žoga lahko zbližuje

Oglasno sporočilo

Mastercard družinam omogoča sproščeno uživanje v tekmah na stadionu ter ponuja posebne ugodnosti in presenečenja, ki bodo popestrila družinska nogometna doživetja

Mastercard | Foto:

Mastercard je v sodelovanju z NK Maribor predstavil vseslovensko družinsko pobudo, ki stremi k družbeni spremembi, s katero bi pozitivne navijaške vrednote postale močnejše od nestrpnosti na stadionu. Neprecenljivi trenutki so doma tudi na prvem do družin prijaznem stadionu Ljudski vrt, ki skupaj z družbo Mastercard vabi na družinski sektor. S športno spodbudo #ŽogaZbližuje želijo skupaj obuditi tradicijo gledanja tekem v živo, zato so pripravili posebne ugodnosti in presenečenja, ki bodo popestrila družinska nogometna doživetja ter omogočila sproščeno uživanje v tekmah na stadionu.

Športni spodbudi #ŽogaZbližuje se pridružuje tudi družina Plavčak iz Maribora, v kateri se nogometna strast preliva skozi tri rodove (dedek, oče in sin). Obisk nogometne tekme na stadionu jim pomeni posebno doživetje, možnost izražanja pripadnosti in priložnost za medsebojno povezovanje, zato se skupnim dogodivščinam naproti raje odpravijo na stadion, kot da bi nogomet spremljali v domačem udobju. S celoletno vstopnico redno spremljajo tekme svojih junakov iz družinskega sektorja, ki jim omogoča varno, sproščeno in veselo kulturno navijanje.

Družba Mastercard v okviru iniciative #ŽogaZbližuje predstavlja nacionalno nagradno igro, v kateri bo imel slovenski otrok prvič v zgodovini izjemno priložnost spremljati nogometnega igralca na finalni tekmi UEFA Champions League v Madridu. Ta se bo namreč skupaj z družino letos junija podal v Madrid na finalno tekmo UEFA Champions League, kjer bo ob začetku odločilne tekme prvenstva pospremil enega izmed nogometnih igralcev na zelenico. Aleš Petejan, vodja marketinga pri družbi Mastercard Slovenija, je ob tem pojasnil, kako bo potekal izbor: "Otroci, stari od sedem do devet let, lahko v nagradni igri sodelujejo s prijavo na uradni spletni strani Mastercard – www.mastercard.si. Z naključnim žrebom bomo določili zmagovalca, ki bo razglašen 11. maja na derbiju v Ljudskem vrtu." Za ogled finala se lahko potegujejo tudi odrasli, saj bo Mastercard dva srečneža nagradil z dvema vstopnicama in potovanjem v Madrid. Neprecenljivo doživetje zase ali za svojega otroka je mogoče osvojiti s preprosto izpolnitvijo enega ali obeh obrazcev na uradni spletni strani Mastercard.

Naročnik oglasnega sporočila je Mastercard.

Ne spreglejte