Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
18. 7. 2018,
8.50

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,84

Natisni članek

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Zinedine Zidane Juventus

Sreda, 18. 7. 2018, 8.50

5 let, 9 mesecev

Juventus zanikal vrnitev Zinedina Zidana

Nič ne bo "z združitvijo" Ronalda in Zidana pri Juventusu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,84
Zinedine Zidane | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Po torkovih zapisih Špancev, da se bo po Cristianu Ronaldu v Torino preselil še nekdanji trener Reala Madrida in nekdanji zvezdnik Juventusa Zinedine Zidane, so pri stari dami namigovanja zavrnili.

Španski spletni portal Libertad Digital in novinar Juanma Rodríguez sta v torek poskrbela za novo navdušenje med pristaši Juventusa. Po informacijah, ki jih je Rodriguezu zaupal vir blizu družine predsednika kluba Andree Agnellija, naj bi se po stopinjah Cristiana Ronalda podal tudi Zinedine Zidane

Zinedine Zidane
Sportal Nova selitvena bomba: po Ronaldu v Juventus še Zidane?


Španci so trdili, da bo francoski strateg oktobra vstopil v pisarno italijanskih prvakov in tam opravljal delo pomočnika oziroma svetovalca športnega direktorja Fabia Paraticija. Na njegov prihod naj bi ključno vplival Ronaldov dogovor z italijanskim kolektivom. Omenjali so tudi možnost prestopa Zidanovega 20-letnega sina Luce, sicer tretjega vratarja madridskega Reala v Juventus.

Pri Juventusu so zanikali, da bi se bo Cristianu Ronaldu k njim preselil še Zinedine Zidane, ki je močan pečat pri stari dami pustil že kot igralec. | Foto: Reuters Pri Juventusu so zanikali, da bi se bo Cristianu Ronaldu k njim preselil še Zinedine Zidane, ki je močan pečat pri stari dami pustil že kot igralec. Foto: Reuters

A kot kaže, iz te moke ne bo kruha. Po poročanju španskega časnika AS, po njem pa povzema tudi calciomercato.com, so vodilni pri stari dami zanikali prihod Zidana in njegovega sina v klub. Kot pravijo, dodatnih sil v pisarni ne potrebujejo, saj bo delo, tudi svetovalca, opravljala še ena igralska ikona Juventusa Pavel Nedved, ki je že nekaj časa v funkcionarskih vodah kluba.

Cristiana ne bo na ameriški turneji

Na prve tekme nove sedmice bo treba še nekoliko počakati. | Foto: Na prve tekme nove sedmice bo treba še nekoliko počakati.

Po pisanju Gazzette dello Sport in AS.com je v torek postalo jasno, kar se je govorilo že nekaj dni. Glavni protagonist prestopa stoletja na ameriški turneji za italijanski klub ne bo igral.

Juventus se bo med 25. julijem in 4. avgustom udaril z Baynerom iz Münchna, Benfico, ekipo all-star lige MLS in madridskim Realom. Na prvo srečanje med Portugalčevim novim in starim klubom bo tako treba še počakati. Po dolgem sestankovanju glavnega trenerja Massimiliana Allegrija in trenerskega štaba naj bi namreč odločili, da ni potrebe, da Ronaldo na teh tekmah zaigra.

Cristiano Ronaldo
Sportal Veliki Ronaldo začenja novo avanturo: Odločitev ni bila težka #video #foto



Preberite še:

Cristiano Ronaldo
Sportal Cristiano Ronaldo je v Torinu naznanil smrt nogometa
sladoled CR7
Trendi Ronaldomanija v Italjii: v Torinu in Trstu prodajajo sladoled z okusom CR7

 
Ne spreglejte