Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Sobota,
9. 2. 2013,
17.58

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Didier Drogba Galatasaray Wesley Sneijder

Sobota, 9. 2. 2013, 17.58

8 let

VIDEO: Drogba ob vročem sprejemu: prišel sem po ligo prvakov

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Po Wesleyju Sneijderju so navijači Galatasarayja pozdravili še drugo zvenečo okrepitev. Tudi Didierja Drogbaja je v Carigradu pričakalo na tisoče navijačev.

Čez slaba dva tedna nogometaše Galatasarayja čaka prva tekma osmine finala lige prvakov, pomerili se bodo s Schalkejem. Turki so v zimskem prestopnem roku poskrbeli za zveneče okrepitve, zato tudi v Evropi pričakujejo veliko. Najprej so pripeljali nizozemskega zvezdnika Wesleyja Sneijderja, zdaj so se okrepili še z Didierjem Drogbajem. Nekdanji zvezdnik Chelseaja, ki je Londončanom z golom v finalu lige prvakov prinesel tako težko pričakovani naslov evropskega prvaka, je s Slonokoščeno obalo nastopal na afriškem pokalu, po izpadu s tega tekmovanja pa se je napotil proti Carigradu, kjer ga je že na letališču pričakal kopica vročekrvnih navijačev Galatasarayja in poskrbela za bučen sprejem.

''Preden sem podpisal za Galatasaray, sem se pogovarjal s soigralcem iz reprezentance Emmanuelom Ebouejem, ki mi je o tem klubu govoril v superlativih. Pogovarjal sem se tudi s Josejem Mourinhom in še nekaterimi. Vsi so dejali, da je Galatasaray velik klub z odličnimi navijači, zato sem se odločil za podpis pogodbe,'' je ob predstavitvi v dresu Galatasarayja, pri katerem bo nosil dres s številko 12, povedal afriški zvezdnik. ''Dobro sem pripravljen. Za Galatasaray bom lahko nastopil že kaj kmalu. Ob meni je v klub prišel še Sneijder, kar pomeni, da smo evropskim velikanom poslali jasno sporočilo. Ligo prvakov sem osvojil že lani, osvojiti jo želim tudi letos. Naredil bom vse, da najprej izločimo Schalke, potem pa gremo do konca,'' je z besedami, ki so navdušile vse navijače tega carigrajskega velikana, postregel 34-letni napadalec in za konec nekaj besed namenil prav njim. Pristašem Galatasarayja. ''Navijači so mi pripravili res veličasten sprejem. Hvala jim,'' je dejal.

Ne spreglejte