Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
11. 4. 2013,
0.09

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Arjen Robben Andrea Barzagli Bayern Juventus

Četrtek, 11. 4. 2013, 0.09

7 let, 12 mesecev

Robben: Uspela nam je popolna tekma

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Nizozemec Arjen Robben je predstavo Bayerna v gosteh pri torinskem Juventusu označil kot fantastično in popolno. Ni daleč od resnice, saj so Bavarci Torinčane odpihnili z 2:0, skupno 4:0.

Münchenski Bayern je odšel v Torino s kreditom dveh zadetkov z Allianz Arene, na koncu pa so to prednost podvojili in se povsem zasluženo uvrstili v polfinale lige prvakov. Juventus ni imel nikakršnih možnosti. "Za nami je popolna tekma. Če ti uspe zmagati sredi Torina z 2:0, je to svojevrsten uspeh. Juve je doma skoraj nedotakljiv, izvrstni so v obrambi, a če ti uspe prestopiti tudi tako oviro, potem veš, da je za tabo res popolna tekma," je bil po tekmi navdušen nad prikazanim Robben, ki se je tako z Bayernom v polfinale uvrstil skupaj z Realom, Borussio in Barcelono. Želje Nizozemca na petkovem žrebu: "Nemci ponavadi držijo skupaj, zato bi bilo lepo, če bi bila polfinalna para pomešana."

Barzagli: Hvala navijači, bili ste izjemni

Bayern je nemočnemu Juventusu preprečil, da bi po desetih letih znova okusil slast igranja v polfinalu lige prvakov, zato pri "stari dami" niso skrivali razočaranja. "Mislim, da smo bili boljši, kot na prvi tekmi na Allianz Areni, Bavarci pa so kljub temu še enkrat več pokazali, da so izjemna ekipa, boljša kot mi," je razlagal branilec Juventusa Andrea Barzagli. "To je bilo po dolgem času naše prvo nastopanje v ligi prvakov, nekaj nas je sploh prvič nastopilo v najmočnejšem klubskem tekmovanju na svetu, Bayern pa je samem vrhu že pet ali šest let. To se še kako pozna. Rad bi se še zahvalil našim zvestim navijačem, ki so bili res izjemni. Škoda, da jim nismo dali niti toliko, da bi vsaj enkrat poveselili. Vseeno so nam po koncu zaploskali, kar je res lepa gesta," je še razočarano zaključil branilec Torinčanov.

Ne spreglejte