Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
17. 2. 2012,
16.52

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

David Beckham Harry Redknapp Fabio Capello

Petek, 17. 2. 2012, 16.52

8 let

Redknappa podprl tudi Beckham (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
O spremembi na selektorskem stolčku angleške nogometne reprezentance je spregovoril tudi njen dolgoletni kapetan David Beckham.

Nad odstopom Fabia Capella s položaja selektorja angleške reprezentance je bil presenečen tudi največji zvezdnik otoškega nogometa zadnjih dveh desetletij. ''Bil sem presenečen. Z njim sem sodeloval kar nekaj časa in dobro vem, za kakšnega trenerja gre. Škoda, da se je to zgodilo le nekaj mesecev pred začetkom evropskega prvenstva. A odločil se je, kot se je. Zagotovo je imel razloge za takšno odločitev. O njem pa lahko povem le najlepše. Kot trenerja in tudi osebo ga zelo spoštujem. V prihodnosti mu želim vse najboljše,'' je povsem v svojem slogu – čeprav je bil prav Italijan tisti, ki z njim marsikdaj ni ravnal spoštljivo -, odhod angleškega selektorja komentiral David Beckham. ''Zdaj moramo stopiti skupaj in skupaj z novim selektorjem optimistično odpotovati na evropsko prvenstvo,'' je še dodal zvezdnik, ki v zadnjem času v izbrani vrsti sicer ne igra, saj pri 36-letih in igranju v ZDA, kjer je član Los Angeles Galaxyja, prejšnjemu selektorju ni bil dovolj zanimiv.

Vprašanje je, kako bo razmišljal novi selektor angleške vrste. Jasno je, kdo je prvi favorit za eno najbolj zahtevnih nogometnih služb na svetu. Trener londonskega Tottenhama Harry Redknapp, o katerem ima Beckham, nič kaj presenetljivo, zelo visoko mnenje. ''Harry je odličen trener in odličen človek. Vesel sem, da mu gre. Zagotovo je pravi mož za mesto selektorja, a o vsem skupaj bodo odločili drugi. Jaz na to ne morem in ne smem vplivati,'' je sporočil vezist, ki je doslej zbral 115 nastopov v izbrani vrsti, ob tem pa zabil 17 golov.

Ne spreglejte