Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 5. 2009,
21.15

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Ponedeljek, 25. 5. 2009, 21.15

8 let, 1 mesec

Prvaki zabijali v Fazaneriji

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Novopečeni državni prvaki so se pred odhodom na počitek v ponedeljek odpravili v Prekmurje, kjer so odigrali prijateljsko tekmo z NK Puščo. Slednjo so premagali z 10:0.

Nogometaši iz štajerske prestolnice, ki so se v pravkar končani tekmovalni sezoni okitili z osmo osvojeno zvezdico, so se na zaslužen počitek odpravili v ponedeljek. Namreč, še prej so odpotovali v Mursko Soboto, kjer so se odzvali vabilu v počastitev klubskega jubileja NK Pušča, ki nastopa v drugi ligi MNZ Murska Sobota. Srečanje v Fazaneriji se je končalo z visoko zmago vijoličaste zasedbe, ki je vknjižila deset zadetkov, med strelce pa so se vpisali Bunderla in Bačinovič, ki sta bila natančna dvakrat, s po enim zadetkom pa se lahko pohvalijo Školnik, Kek, Tomažič, Džinič, Dimc in Vračko. Sicer pa je na prekmurski zelenici strateg Darko Milanič v ogenj od prve minute poslal Bratuška, Keka, Džiniča, Samardžiča, Tomažiča, Bačinoviča, Niltona, Školnika, Pavloviča, Bunderlo in Volaša, v nadaljevanju pa so zaigrali še Dimc, Vračko, Bajlec in Veber.

Majer, Filekovič in Mezga

Trojica šampionske ekipe se je na počitek odpravila s težavami. Potem ko sta že nekaj časa poškodovana Suad Filekovič in Dejan Mezga, se je slednjima v soboto na srečanju proti ljubljanskemu Interblocku pridružil Aleš Majer. Nesrečni mladi reprezentant do 21 let , ki je moral že sredi prvega polčasa zapustiti Ljudski vrt, ima zlomljeno peto stopalnico. Z zelenic bo bržkone odsoten dva meseca. Slovenski reprezentant Filekovič zaradi hude poškodbe ligamentov gležnja obiskuje fizikalne terapije in bo za vadbo s popolno obremenitvijo bržčas sposoben čez štiri do pet tednov. Podobno velja za hrvaškega vezista Mezgo, ki se ubada s težavami z zadnjo stegensko mišico.

"Vijolice" se bodo v mestu pod Kalvarijo vnovič sestale 8. junija, ko bodo začele priprave na novo sezono.

Ne spreglejte