SiolNET. Sportal Nogomet
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Pozdrav iz Rusije

Oglasno sporočilo

Nogometni navdušenci in ljubitelji mojstrskih potez največjih nogometnih virtuozov te dni nedvomno uživajo na nogometnih štadionih, ki so prizorišče nogometnih tekem letošnjega svetovnega prvenstva FIFA World Cup™ v Rusiji. Biti del tako velikega dogodka je nepozaben občutek za marsikoga.

Peter Bedenik

In tako je bilo tudi za Petra Bedenika, ki si je s sodelovanjem v nagradni igri Visa 2018 FIFA World Cup™ zagotovil nepozabno doživetje in si neposredno s tribun velikega štadiona v Moskvi ogledal 2018 FIFA World Cup™ otvoritveno tekmo.

V nagradni igri Visa 2018 FIFA World Cup™, ki je potekala od 5. marca 2018 do vključno 15. aprila 2018, so lahko sodelovali vsi polnoletni imetniki plačilnih kartic Visa, ki so v času trajanja nagradne igre opravili vsaj en nakup na katerem koli fizičnem ali spletnem prodajnem mestu doma ali v tujini s plačilno kartico Visa, izdana s strani sodelujočih bank (Abanka d.d., Banka Intesa Sanpaolo d.d., Nova KBM d.d., NLB d.d, SKB banka d.d. Ljubljana in UniCredit Banka Slovenija d.d.).

Visa, ki je uradni partner plačilnih storitev letošnjega svetovnega prvenstva v nogometu, je nedavno tudi predstavila marketinško kampanjo, z nogometnim zvezdnikom Ylatanom Ibrahimoviém v glavni vlogi, s katero nogometnim navdušencem sporoča, da je strah popolnoma odveč, saj ne boste zamudili niti enega trenutka letošnjega poletja. Ne glede na to, ali boste na prvenstvu v Rusiji ali pa boste nogometne tekme spremljali preko televizijskih zaslonov, ne skrbite - Visa z inovativnimi plačilnimi tehnologijami izboljšuje izkušnjo ogleda nogometnih tekem.

Peter Bedenik

Nogometni navdušenci, ki bodo v Rusiji v živo spremljali nogometno dogajanje, bodo zahvaljujoč več kot 3500 POS terminalom in 1000 mobilnim koncesionarjem, ki so opremljeni z najnovejšimi plačilnimi inovacijami, preživeli manj časa v vrstah in tako namenili več časa spremljanju dogajanja na nogometnih zelenicah.

Tudi navdušenci, ki bodo tekme nogometnega prvenstva spremljali doma, bodo vzdušje tekem občutili skozi Zlatanove oči, ki bo imel ekskluzivni dostop na prvenstvu.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin