Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
18. 8. 2009,
14.32

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Torek, 18. 8. 2009, 14.32

8 let

Novakovič deležen kritik vodstva kluba

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Po besedah Milivoja Novakoviča, ki jih je podal javnosti, glede njegovega statusa, se je oglasilo tudi vodstvo kluba, ki pa se ne strinja z njegovimi zahtevami.

Slovenski napadalec je pred časom javno izrazil pomanjkanje spoštovanja, ki ga ima vodstvo kluba do njega in obenem naznanil, da utegne ob podobnih pogojih tudi zapustiti klub. Kar pa seveda ne bi bilo po godu navijačem, saj je Milivoje Novakovič že skorajda postal ikona kluba. Da je temu tako, priča tudi navdušenje, ki ga je bil deležen ob vstopu na prvenstveni tekmi proti Wolfsburgu. Vendar pa to ne spremeni razmišljanje vodstva kluba. " Nismo dobrodelna organizacija. O novi pogodbi se z vsakim igralcem pogajamo leto dni pred iztekom. Isti igralec zahteva tudi nove okrepitve, ki pa jih brez denarja ne moremo pripeljati. Nočem ponavljati napak iz časov, ko sem bil pri Borussii Dortmund," je za časniku Express, na vprašanje, če se mu obeta boljša pogodba, odvrnil športni direktor kluba Michael Meier.

Kapetan med slabše plačanimi

Kapetan Kölna naj ne bi bil med najbolje plačani, leto pa naj bi prejemal okrog milijon evrov bruto, še posebej pa se je razlika povečala, ko je klub v svoje vrste pripeljal Lukasa Podolskega. Nemški reprezentant podobno kot Maniche, Petit in tudi Pedro Jeromel prejemajo občutno več od njega, pa čeprav gre za najboljšega strelca kluba minule sezone s 16 zadetki. " Vsak igralec ima svojo ceno. Toda treba je vedeti, da ne živimo v komunističnem sistemu," je sporočil menedžer Kölna, Claus Horstmann.

Za Novakoviča so zanimanje že pokazali Werder, zavrnil pa naj bi Stuttgart in Hamburg. Kljub temu pa bo zanimivo videti, če se bo Novakovič odločil ostati pri trenutno zadnjeuvrščenem klubu nemške lige, ali pa bo do konca meseca zamenjal klubske barve.

Ne spreglejte