Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Ponedeljek,
25. 7. 2016,
21.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,88

Natisni članek

izbor z družabnih omrežij Lionel Messi Lionel Messi Gonzalo Higuain Sammy Ndjock Diego Costa Carlos Blanco Norwich City Jose Mourinho Francesco Totti Kobe Bryant

Ponedeljek, 25. 7. 2016, 21.00

6 let, 6 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Nova pričeska, nov klub? "Messi gre v Real!"

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,88

Pred vami je izbor desetih zanimivih dogodkov, ki smo jih zasledili na družabnih omrežjih v preteklem tednu.

Norwich, kaj za vraga je to?

Angleški klub Norwich City je predstavil drese pred novo sezono in razžalostil svoje navijače. Nekakšne rumeno-zelene packe na beli podlagi niso videti ravno okusno, a k sreči je ta dres šele tretja izbira. Navijači kanarčakov upajo, da jih njihovim ljubljencem ne bo treba nikoli uporabiti.

Zvezdniki Barcelone presenetili otroke

Zvezdniki Barcelone, med katerimi je bil tudi Lionel Messi, so obiskali otroke, ki jih je organizacija FutbolNet peljala na ogled Barceloninih prostorov za trening. V teh trenirajo njihovi junaki. Otroci takega obiska niso niti malo pričakovali, zato je presenečenje uspelo v pravem pomenu besede. 


Kakšen zadetek mladega Španca

Najbrž se še vedno dobro spominjate zadetkov z velik oddaljenosti Milenka Ačimovića proti Ukrajini ali Davida Beckhama proti Wimbledonu. No, nekaj podobnega je uspelo tudi mlademu Špancu Carlosu Blancu v vrstah Juventusa. Prekrasen zadetek je dosegel na prijateljski tekmi z ekipo iz Melbourna.


Velika napaka vratarja

Vratar Minnesote Uniteda Sammy Ndjock je na prijateljski tekmi proti Bournemouthu naredil veliko napako. Žogo je hotel vreči do soigralca, a si je očitno vmes premislil, na koncu pa okroglo usnje vrgel v lastno mrežo. Vse skupaj je videti zelo smešno, Kameruncu pa je šlo na jok.

Neapelj oblečen v barve argentinskega napadalca

Gonzalo Higuain, ki bo v nekaj dneh za kar 94 milijonov evrov tudi uradno prestopil k Juventusu, si je nakopal jezo navijačev Napolija. Ti so po vsem Neaplju z njegovimi zastavami in dresi okrasili mesto, a na zelo neokusen način. Njegovi dresi so se znašli v javnih straniščih, smetnjakih, z njegovim imenom so okrasili tudi smetarski tovornjak. Ni kaj, navijači so prestop razumeli kot veliko izdajo, ki je Argentincu ne bodo nikoli odpustili.


Kdo pravi, da je Brazilec grobijan?

Diego Costa slovi kot nogometaš, ki je vse prej kot nežen. Še več, mnogi ga označujejo za pokvarjenega in zahrbtnega nogometaša, a fotografija, ki jo je objavil na spletu, govori ravno nasprotno. Je to le krinka ali se je napadalec Chelseaja res malce pomehkužil?

Legendi na kupu

Pred dnevi sta se v Milanu z namenom promoviranja športnega opremljevalca Nike srečali nogometna in košarkarska legenda Francesco Totti in Kobe Bryant. Oba sta drug drugega obsipala s pohvalami.

Mourinho je moral posredovati

Jose Mourinho, novi trener Manchester Uniteda, je moral zaradi obsedenosti svojih izbrancev z novo spletno igro udariti po mizi. Igrica Pokemon Go je namreč tako priljubljena med nogometaši, da je motila trenažni proces, misli zvezdnikov rdečih vragov pa so bile bolj kot pri taktičnih zamislih pri igrici. Portugalcu ni preostalo drugega kot prepoved uporabe pametnih telefonov dva dni pred vsako tekmo, kar pa najbrž igralcem, vsaj na začetku, ni bilo preveč všeč.

Žena francoskega branilca polepšala plaže v Miamiju

Žena branilca francoske reprezentance Bacaryja Sagnana Ludivine je na peščenih plažah v Miamiju požela obilico pozornosti svetovnih paparacev, ki so posneli nekaj dih jemajočih fotografij. O čem govorimo, si lahko pogledate na spodnjih tvitih.


Nova Messijeva pričeska razburkala javnost

Pobeljeni lasje so pri nogometaših v zadnjem času zelo priljubljeni. Po Samirju Nasriju, Aaronu Ramseyju in Philu Jonsu si je na svetlo lase prebarval tudi sloviti Lionel Messi. Odzivi so bili različni, več pa je bilo takih, ki jim Argentinčevo eksperimentiranje z lasmi ni bilo všeč. Šal na račun njegovega novega videza ni manjkalo, niti med znanimi nogometaši. Italijanski napadalec Fabio Borini se sprašuje, ali ga Messi morda celo posnema.

 

New look...

A photo posted by Team Lionel Messi (@teamlionelmessi) on

Odzivi:

Ne spreglejte