Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
24. 4. 2017,
14.56

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,85

1

Natisni članek

el clasico Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo izbor z družabnih omrežij Lionel Messi Lionel Messi Barcelona Real Madrid

Ponedeljek, 24. 4. 2017, 14.56

6 let, 7 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Je Messi na Santiagu Bernabeu obešal perilo?

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,85

1

Ponedeljek je in čas za Sportalov izbor z družabnih omrežjih. Ni presenečenje, v tokratnem izboru prečesanih vsebin, ki smo jih našli na spletu, prevladuje Lionel Messi, ki je blestel na nedeljskem velikem derbiju med Realom in Barcelono v Madridu.

Je Messi na Santiagu Bernabeu obešal perilo?

Lionel Messi je bil velik junak nedeljskega el clasica na štadionu Santiago Bernabeu. Zabil je dva gola, drugega za zmago Barcelone s 3:2 v 92. minuti tekme. Po tem golu si je slekel dres in ga pokazal širnemu občinstvu. Ob tem je nastala fotografija, ki je hitro zaokrožila po spletu. V več različicah. Oglejte si nekaj zabavnih in zanimivih ...

Proslavljanje zadetka za zmago v Madridu:

Kot v risanki Levji kralj:

Je na Santiagu Bernabeu obešal perilo?

 | Foto: Twitter - Voranc Foto: Twitter - Voranc

Kako je dres stal pokončno, če ga je držal z eno roko?

 | Foto: Twitter - Voranc Foto: Twitter - Voranc

Superman na Santiagu Bernabeu:

 | Foto: Twitter - Voranc Foto: Twitter - Voranc

Izzivanje Sergia Ramosa:

Neymar je proslavljal s prijatelji na kavču

Brazilski napadalec Barcelone Neymar je izpustil tokratni el clasico, saj je bil poškodovan. V Madrid, čeprav je sprva kazalo drugače, ni odpotoval, si je pa tekmo svojega kluba seveda ogledal prek televizijskih zaslonov in bil po golu Messija zelo vesel. Veliko zmago je proslavil v družbi svojih prijateljev.

Messi je poskrbel, da je bil z njimi tudi Neymar

Neymarja po veliki zmagi nad Realom v Madridu po tekmi ni bilo v garderobi Barcelone, v kateri so katalonski nogometni zvezdniki glasno proslavljali velik uspeh, a Messi je poskrbel, da je bil Brazilec kljub vsemu z njimi. Kako? Ob skupnem fotografiranju je iz žepa privlekel mobilni telefon, z ekrana je vse prisotne gledal prav Neymar.

 

Un 10 para todos!!!! Grandioso equipo!!!! Força Barça!

A post shared by Andres Iniesta (@andresiniesta8) on

Messijeva genialnost je v nelagoden položaj postavila navijača Reala

Ko je Messi v 92. minuti zabil gol za zmago Barcelone s 3:2, je bil navdušen tudi marsikateri nevtralen navijač. Očitno pa je nova Argentinčeva mojstrovina navdušila tudi nekega navijača Reala, ki si je tekmo ogledal na Santiagu Bernabeu. Po tej fotografiji mu je prav gotovo nelagodno ...

 | Foto: Twitter - Voranc Foto: Twitter - Voranc

Ronaldo je po Messijevem golu izgubil živce

Cristiano Ronaldo je bil po zmagovitem golu Messija na el clasicu zelo jezen. Nič čudnega, da je Portugalec v vrstah Reala izgubil živce, ko pa ga je njegov največji tekmec v lovu na zlato žogo, nagrado za najboljšega nogometaša leta na svetu, povsem zasenčil, se z Barcelono vrnil v igro za naslov španskega prvaka in tudi v igro za vse posamične lovorike, ki jih delijo ob koncu leta.

Je Messi postal pomivalec posode?

Za Messija in Barcelono prejšnji teden ni bil samo dober. Katalonci so izpadli iz lige prvakov, saj na povratni tekmi četrtfinala niso mogli nadoknaditi zaostanka s prve tekme proti Juventusu (0:3). Po drugi tekmi, ki se je končala z rezultatom 0:0, je po spletu zaokrožilo več šal na račun katalonskih nogometnih zvezdnikov.

Na udaru je bil seveda tudi Messi, ob njem tudi njegov soigralec v napadu Luis Suarez, ki v dveh tekmah proti italijanskemu prvaku nista zadela niti enkrat. Ker sta bila tako neučinkovita, naj bi ju pri Barceloni odpustili in južnoameriška zvezdnika sta si morala najti nov zaposlitev. Sodeč po fotografijah spodaj, sta si jo našla. Messi je postal pomivalec posode, Suarez se je prav tako zaposlil v enem izmed gostinskih lokalov.

Kaj je Messiju za 500. gol podarila brazilska lepotica?

Suzy Cortez, brazilska modelka, ki že dolgo časa obožuje Messija in tega ne skriva, je bila navdušena nad njegovo predstavo na tokratnem el clasicu. Poglejte, kaj je Argentincu v znak zahvale za 500. gol, ki ga je dosegel v dresu Barcelone, ponudila tokrat.

 

VISCA BARÇA! #ElClasico #Messi #ForçaBarça #LaLiga ⚽🔵🔴

A post shared by Suzy Cortez (@suzycortezoficial) on

Ronaldova lepotica je morala odpovedati zabavo

Georgina Rodriguez, lepotica, ki v zadnjem času dela družbo Cristianu Ronaldu, je morala po porazu Reala na el clasicu odpovedati zabavo, ki jo je pripravila v njegovem domu v Madridu. Vse je bilo pripravljeno na zabavo, ki bi morala trajati dolgo v noč, a potem je Messi poskrbel, da je vse skupaj padlo v vodo ...

To je Georgina Rodriguez:

 

👧🏻🎂❤️ f e l i z

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

 

Amistad qué bonito nombre tienes 👸🏻👑👑👸🏻#Love

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Riba, ki spominja na Neymarja

Nek možakar v Braziliji v zadnjem času pozornost na svetovnem spletu zbuja s hišnim ljubljenčkom, ki ga ima. Poglejte, česa je zmožna njegova riba, ki spominja na največjega zvezdnika brazilskega nogometa, napadalca Barcelone Neymarja.

Svet se smeji pričeski Španca v vrstah Arsenala

Arsenal je sredi slabe sezone. V ligi je daleč od prvega mesta in se boji, da bo prvič po dolgih letih ostal brez lige prvakov. Iz te je izpadel v osmini finala, v katerem ga je ponižal münchenski Bayern. Na svetu sploh obstaja kaj slabšega, kot je zdajšnja sezona Arsenala? To je vprašanje, ki si ga zastavljajo številni pristaši londonskega kluba. Da, obstaja. To je pričeska Španca v vrstah Arsenala, Hectorja Bellerina, so prepričani številni. Se strinjate z njimi?

Takole so na Santiago Bernabeu prikorakali navijači Bayerna

Sredi prejšnjega tedna je münchenski Bayern na povratni tekmi četrtfinala lige prvakov na Santiagu Bernabeu lovil zaostanek s prve tekme (1:2) in bil skorajda uspešen. Izpadel je šele po podaljških in seriji sodniških napak, ki smo jih videli v Madridu. Tam je velik preobrat lovil tudi s pomočjo številnih navijačev, ki so ga spremljali v Španijo. Takole jih je na stotine prikorakalo na štadion  pred začetkom tekme ...

Ne spreglejte