Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
28. 8. 2017,
20.39

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,93

2

Natisni članek

izbor z družabnih omrežij Ousmane Dembele Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo NK Olimpija NK Olimpija NK Maribor NK Maribor Marcos Tavares

Ponedeljek, 28. 8. 2017, 20.39

6 let, 7 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Fotografija, ki je navdušila Slovenijo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,93

2

Za nami je nov pester teden v nogometnem svetu. Kaj se je dogajalo na nogometnih zelenicah in predvsem zunaj njih? Pred vami je ponedeljkov izbor z družabnih omrežij.

Marcos Tavares | Foto: Marko Pigac/MP produkcija Foto: Marko Pigac/MP produkcija

Fotografija, ki je navdušila nogometno Slovenijo

Marcos Tavares je ikona Maribora in tudi slovenskega klubskega nogometa. Kapetan in najboljši strelec v zgodovini Mariborčanov je z odličnimi igrami, vzornim vedenjem in simpatičnostjo poskrbel, da ga spoštujejo praktično vsi. Očitno tudi navijači sicer gorečega nasprotnika Maribora, Olimpije.

Da je res tako, potrjuje trenutek, ki ga je v svoj fotografski objektiv odlično ujel mariborski fotograf Marko Pigac. Navijač z dresom in šalom Olimpije in selfi z nasmejanim kapetanom Maribora. Ni dvoma, Brazilec, ki že vrsto let navdušuje na slovenskih nogometnih zelenicah, je ikona vsepovsod.

Polom Arsenala, ki se mu je smejal tudi njegov zvezdnik

Alexis Sanchez ne želi podaljšati pogodbe z londonskim Arsenalom, ta se izteče po koncu sezone. Tokrat je Arsenal na Anfieldu pri Liverpoolu v prvenstvenem derbiju v Angliji doživel polom in izgubil z 0:4, televizijske kamere pa so ujele trenutek, ko se je čilenski zvezdnik ob polomu svojih soigralcev, ko je v drugem polčasu odšel na klop, kar smejal. S tem je seveda še bolj razjezil številne navijače.

Očitno je res konec, Jovetić vzel Mbappejevo številko 10

Na potrditev prestopa mladega zvezdnika Kyliana Mbappeja iz Monaca v PSG, stal naj bi kar 180 milijonov evrov, še čakamo, a je jasno, da se bo kmalu zgodil. To potrjuje tudi fotografija, ki se je znašla na spletu. Stevan Jovetić, črnogorski nogometaš, ki je prišel v Monako, bo namreč v novem dresu nosil številko 10. Tisto, ki je bila prej v lasti 18-letnega francoskega napadalca.

Takole sta se po odhodu Francoza znašla navijača Borussie Dortmund

Še en zvezdniški francoski najstnik Ousmane Dembele je prejšnji teden za več kot 100 milijonov evrov prestopil v Barcelono. Kaj se je zgodilo z vsemi navijači rumeno-črnih, ki so bili ponosni lastniki njegovega dresa? Nekateri so se znašli na zanimiv način. Navijača s spodnje fotorgafije zagotovo spadata v to skupino.

Dečko za 105 milijonov evrov se je ob predstavitvi osmešil

Ousmana Dembeleja, za katerega je Barcelona odštela 105 milijonov evrov, prestop pa lahko v prihodnosti ob določenih bonusih doseže tudi 150 milijonov evrov, so pri Barceloni navijačem predstavili danes. Njegov nastop ob tradicionalnem poigravanju z žogo pa je že postal spletna uspešnica. Mladenič, ki je navduševal v dresu Borussie Dortmund, se je nekajkrat namreč osmešil. Od nogometaša, ki stane tako veliko, bi pričakovali več ...

Cristiano Ronaldo je pokazal dvojčka

Zvezdnik madridskega Reala Cristiano Ronaldo je kaznovan, zato ima v teh dneh nekaj več časa za svojo družino. Tako ne preseneča, da se je Portugalec na Instagramu pohvalil s fotografijo, na kateri je s svojim dekletom Georgino Rodriguez, ki naj bi bila, mimogrede, noseča, svojim starejšim sinom in dvojčkoma, ki sta na svet prijokala pred kratkim.

 

Family mood ❤️❤️❤️❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Video, s katerim je navdušila Ronaldova lepa izbranka

No, je pa lepa Ronaldova izbranka Georgina Rodriguez prejšnji teden navdušila tudi brez svojega slovitega fanta. Na Instagramu je objavila posnetek, ki je nastal med vadbo, ob kateri je do izraza prišla njena zadnjica. Ogledov ni manjkalo, navdušenja prav tako ne. Upravičeno? Oglejte si video.

Neverjetno, kaj vse zmorejo

Namizni tenis z nogometno žogo. Zakaj pa ne? Poglejte, kako vešči so nekateri, ki se ukvarjajo s to sicer ne najbolj prepoznavno, a zelo priljubljeno igro.

No, tole je pa spoštovanja vredno

Tole pa so posnetki z evropskega prvenstva v nogometu slepih in slabovidnih. Spoštovanja vredno, kako dobri so nekateri v nogometu, čeprav ne vidijo oziroma so slabovidni.

 

 

Ne spreglejte