Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
29. 1. 2024,
20.33

Osveženo pred

3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,09

Natisni članek

nogometna tržnica

Ponedeljek, 29. 1. 2024, 20.33

3 mesece

Francoz Julien Lamy bo po novem branil barve Mure

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,09
Julien Lamy | Julien Lamy je nova okrepitev Mure.

Julien Lamy je nova okrepitev Mure.

Slovenski nogometni prvoligaš Mura je danes predstavil drugo okrepitev v zimskem prestopnem roku. Kot so zapisali na spletni strani kluba iz Murske Sobote, je klub okrepil francoski krilni nogometaš Julien Lamy, ki je nazadnje branil barve Celja.

Štiriindvajsetletni krilni napadalec kamerunskih korenin je v jesenskem delu Prve lige Telemach igral za Celje, pred tem pa je bil član ciprskega Enosis Neon Paralimniouja in angleških Rotherhama, Wimbledona in Grimsbyja.

Za Celjane je v jesenskem delu prvenstva na 18 tekmah v vseh tekmovanjih dosegel dva zadetka in prispeval eno podajo. Pogodbo s črno-belimi je podpisal do 31. decembra 2025.

"Lamy je tip igralca, ki smo ga iskali po odhodu Dardana Shabanhaxhaja. Dalj časa smo analizirali njegove karakteristike in prišli do spoznanja, da je lahko dodana vrednost za našo ekipo," je dejal športni direktor Mure Robert Koren.

"Zelo sem vesel, da sem postal del kluba in projekta, ki se mi je takoj zdel zanimiv. Verjamem, da bom ekipi pomagal doseči zastavljene cilje. Obljubim, da bom vedno dal vse od sebe," pa je dejal Lamy.

Luka Štor se seli v Izrael. | Foto: Matic Klanšek Velej/Sportida Luka Štor se seli v Izrael. Foto: Matic Klanšek Velej/Sportida

Dva nogometaša zapustila Bravo

Slovenski nogometni prvoligaš Bravo je sporočil, da v prihodnje v kadru ne bo več dveh nogometašev. Luka Štor se seli v Izrael, Nikola Janjić pa bo po novem igral na Slovaškem.

Petindvajsetletni napadalec Štor je za Bravo zbral 43 nastopov v Prvi ligi Telemach in zabil devet golov ter zbral tri podaje, enaindvajsetletni krilni igralec Janjić, ki je bil posojen iz Osijeka, pa je v tej sezoni za Bravo igral na 15 prvoligaških tekmah.

Bravo, ki je jesenski del sezone Prve lige Telemach končal na petem mestu in pozimi obrambo okrepil z Janom Gorencem, Olimpija pa mu je posodila Tihomirja Maksimovića, bo spomladanski del začel 10. februarja z gostovanjem v Domžalah. V nadaljevanju sezone bodo Šiškarji igrali pod imenom Bravo Kostel.

Preberite še:

Jan Oblak
Sportal Bomba z Otoka: Slovenec na radarju angleškega velikana
Arthur Vermeeren
Sportal Atletico za okrepitev "izpraznil račun"
Kalvin Phillips
Sportal Okrepitev za West Ham in Napoli
Dardan Shabanhaxhaj
Sportal Rekorden posel Mure, takšnega zaslužka pa še ne!
Ne spreglejte