SiolNET. Sportal Naj planinska koča
1,05

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Glasovanje je končano - zmagovalna koča je Valvasorjev dom pod Stolom

Glasujte za Naj planinsko kočo 2016 #finale

1,05

termometer

 | Foto:

Od 66 planinskih koč, ki so se letos potegovale za naziv Naj planinska koča 2016, jih v izboru ostala samo še deset. To so finalistke izbora in samo ena od njih bo v sredini septembra prejela laskavi naziv. Ste že glasovali za svojo izbranko?

Glasovanje za naj planinsko kočo 2016 je končano. Veljajo rezultati iz dne 12. 9. 2016 ob 23.59. Zmagovalca bomo objavili 13. 9. 2016 ob 11. uri. Hvala za sodelovanje in vašo družbo. 

V prvem krogu glasovanja ste za svojo najljubšo planinsko kočo poslali več kot 23.600 glasov. Kar 60 odstotkov ste jih namenili desetim kočam, ki so se prebile v finale izbora, ki ga skupaj s Planinsko zvezo Slovenije na siol.net organiziramo drugo leto zapored. Lani je slavil Planinski dom na Kumu.

Preberite si zgodbe o ljudeh, ki skrbijo za planinske koče, finalistke akcije Naj planinska koča.

Med deseterico finalistk so tri novinke, nekateri oskrbniki so finale pričakovali, druge je odziv planincev več kot prijetno presenetil. Kaj so povedali oskrbniki finalistk, si preberite v prispevku TOP 10 slovenskih planinskih postojank.

Finalni krog glasovanja bo trajal do 12. septembra 2016. | Foto: Finalni krog glasovanja bo trajal do 12. septembra 2016.

Finalistke izbora Naj planinska koča 2016 (po abecednem vrstnem redu) so:
 

Za najljubšo kočo lahko glasujete z oddajo glasu v spodnjem obrazcu, hkrati pa sodelujete v žrebu za eno od nagrad:

 

 

 


Vsak teden bomo podelili:

  Vsi sodelujoči v akciji bodo sodelovali v žrebanju za glavno nagrade. Med njimi je tudi razvajanje za 2 osebi v Eko Hotelu.  | Foto: Vsi sodelujoči v akciji bodo sodelovali v žrebanju za glavno nagrade. Med njimi je tudi razvajanje za 2 osebi v Eko Hotelu.

Vsi sodelujoči v prvem in drugem krogu bodo sodelovali tudi v žrebanju za glavne nagrade:
delitve: 180
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin