Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
15. 1. 2016,
17.25

Osveženo pred

5 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Beno Udrih Goran Dragić Goran Dragić Miami Heat Denver Nuggets

Petek, 15. 1. 2016, 17.25

5 let, 3 mesece

Vujačić tri točke ob porazu New Yorka

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Moštvo severnoameriške košarkarske lige NBA New York Knicks je v noči na nedeljo gostovalo pri ekipi Memphis Grizzlies in izgubilo s 95:103.

Slovenec v dresu New Yorka Saša Vujačić je v dveh minutah dosegel tri točke in dve podaji. Prvi strelec New Yorka je bil Kristaps Porzingis s 17 točkami, za Memphis jih je Marc Gasol prispeval 37.

Za New York zaradi zvitega gležnja že na drugi zaporedni tekmi ni igral prvi zvezdnik ekipe Carmelo Anthony, kar je na drugi strani znal izkoristiti Marc Gasol, ki je 37 točkam dodal še osem ujetih žog in tri podaje. Iz igre je metal 15-29 in bil neustavljiv celotno tekmo. Ob Porzingisu se je v dresu New Yorka s 15 točkami izkazal še Kyle O'Quinn, ki je zgrešil le enega od svojih šestih metov.

Detroit se je doma veselil velike zmage, s 113:95 je premagal Golden State Warriors, slednji so morali v tej sezoni sprijazniti šele s četrtim porazom. Za Detroit sta Reggie Jackson in Kentavious Caldwell-Pope dosegla po 20 točk, Detroit pa je ves drugi polčas vodil za deset točk ali več. Jackson je dodal še osem podaj, Caldwell-Pope pa pet ujetih žog in tri ukradene žoge. Center Andre Drummond je dosegel že 34. dvojni dvojček s 14 točkami in 21 skoki. Za Golden State je Stephen Curry, vodilni strelec lige, dosegel 38 točk, pet podaj in sedem skokov.

V Philadelphii je novinec Jahlil Okafor kar 17 od skupaj 25 točk dosegel v prvi četrtini, 76ers pa so s 114:89 premagali Portland Trail Blazers. Za Philadelphio so se izkazali še Richaun Holmes s 17 in Ish Smith ter Robert Covington s po 16 točkami.

Sacramento Kings so v gosteh prekinili niz desetih zaporednih zmag Los Angeles Clippers, zmagali so s 110:103. DeMarcus Cousins je za Sacramento zbral 19 točk in 13 skokov, vodilni strelec za Clippers je bil z 22 točkami J.J. Redick. Pri slednjih je zaradi pljučnice manjkal DeAndre Jordan, prav tako ni bilo Blakea Griffina, ki ima natrgano mišico kvadricepsa. Clippers so nazadnje izgubili 21. decembra proti Oklahoma City z 99:100.

V ostalih tekmah večera so New Orleans Hornets z 92:105 klonili proti Milwaukee Bucks, Atlanta Hawks so s 114:86 ugnali Brooklyn Nets, Washington Wizards so s 114:116 izgubili proti Boston Celtics, Utah Jazz pa so s 109:82 premagali Los Angeles Lakers.

Ne spreglejte