Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
4. 11. 2011,
16.55

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

liga NHL Washington Capitals

Petek, 4. 11. 2011, 16.55

7 let, 12 mesecev

Kar 13 zadetkov v Dallasu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
V noči na soboto so v ligi NHL hokejisti Washingtona z Aleksandrom Ovečkinom visoko premagali Carolino. Kar 13 zadetkov so gledalci videli v Dallasu.

Tekmo v Carolini sta v drugi tretjini odločila Jeff Halpern in Troy Brouwer in gostujočemu Washingtonu z goloma priborila visoko prednost. Gostje so na koncu zmagali s 5:1. Cody Eakin je prispeval gol in podajo za svoje prve točke v ligi NHL, Nicklas Backstrom je prav tako dodal gol in podajo, John Carlson pa je dokončno zapečatil usodo gostiteljev. Za slednje je častni zadetek prispeval Anthony Stewart, Carolina pa je izgubila pet od sedmih odigranih tekem.

Tampa je po podaljšku le ugnala Chicago, prvo ime ekipe pa je bil nedvomno Steven Stamkos, ki je vknjižil že četrti hat trick kariere, vse tri gole je dosegel v drugi tretjini. Za domače se je med strelce vpisal tudi Brett Connolly, v peti minuti podaljška pa je odločilni gol dosegel Vincent Lecavalier in tako domačim priboril zmago. Za Chicago je Patrick Sharp dosegel dva zadetka, mrežo gostiteljev pa sta zatresla še Marian Hossa in Daniel Carcillo.

St. Louis je s 3:2 ugnal Vancouver, T.J. Oshie je zabil dvakrat, k temu pa dodal še podajo, zmagoviti gol pa je dosegel David Backes. Za Vancouver sta bila uspešna Alexandre Burrows in Ryan Kesler.

V Ottawi sta Erik Cole in Andrej Kosticin gostom iz Montreala priigrala zmago v zadetkoma v drugi tretjini, Kanadčani pa so tako vknjižili že četrto zaporedno zmago. Edini gol za gostitelje je prispeval Zack Smith.

V Buffalu je Jhonas Enroth ubranil 29 strelov za tesno zmago domačih nad Calgaryjem z 2:1. Edini gol za goste je dosegel Alex Tanguay v zadnji tretjini, za domače pa sta bila uspešna Drew Stafford in Nathan Gerbe. Dallas je po podaljšku ugnal Colorado, v četrti minuti dodatnega dela je srečanje odločil Loui Eriksson.


Liga NHL, 4. november:

Dallas Stars : Colorado Avalanche 7:6* Eriksson 2, Fiddler, Goligoski, Nystrom, Benn; McClement, Duchene 3, Statsny, Winnik

St. Louis Blues : Vancouver Canucks 3:2 Oshie 2, Backes; Burrows, Kesler

Tampa Bay Lightning : Chicago Blackhawks 5:4* Stamkos 3, Connolly, Lecavalier; Sharp 2, Hossa, Carcillo

Ottawa Senators : Montreal Canadiens 1:2 Smith; Cole, Kostitsyn

Buffalo Sabres : Calgary Flames 2:1 Stafford, Gerbe; Tanguay

Carolina Hurricanes : Washington Capitals 1:5 Stewart; Halpern, Brouwer, Carlson, Eakin, Backstrom

* - v podaljšku

Ne spreglejte