SiolNET. Slavni
1,20

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Večino premoženja zapustil svoji sestri

1,20

termometer

Melanie, sestra Georgea Michaela, naj bi podedovala približno polovico premoženja pokojnega pevca. V oporoki naj bi bili tudi njegovi krščenci.

Pevcu, ki je umrl na božič, je bila še posebej blizu njegova 55-letna sestra Melanie, ki je po poklicu frizerka. Ta naj bi podedovala okoli 50 milijonov funtov (58 milijonov evrov) od 105 milijonov funtov (122 milijonov evrov) vrednega premoženja.

Del premoženja 53-letnega pevca naj bi podedovali tudi Michaelova druga sestra, 57-letna Yioda, ter njegovi krščenci in številne dobrodelne organizacije, ki jih je Michael podpiral, poroča britanski tabloid The Sun.

"George si je bil zelo blizu s svojima sestrama in ti naj bi podedovali večino premoženja, še posebej Melanie, s katero sta bila zelo povezana. Ob strani mu je stala ob številnih življenjskih prelomnicah in bila ob njem vse do konca," je za The Sun povedal vir.

Nekaj denarja naj bi dobil tudi Fadi Fawaz, pevčev zadnji spremljevalec, ki ga je našel mrtvega v njegovi postelji. Fawaz je sicer ujezil Michaelove odvetnike, ko je objavil pevčevo ljubezensko pesem This Kind of Love. Odvetniki zahtevajo, da pesem umaknejo s spleta, ker krši pevčeve avtorske pravice.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin