Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Četrtek,
24. 11. 2016,
14.13

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38

Natisni članek

postelja lasje podelitev Justin Bieber Selena Gomez Blake Lively

Četrtek, 24. 11. 2016, 14.13

6 let, 7 mesecev

Selena zavida Blake

Selena se poti v postelji

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38
Selena Gomez | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Pevka Selena Gomez je v enem od prvih intervjujev po vrnitvi z zdravljenja razkrila, kako skrbi za svoje zdravje in zakaj zavida igralki Blake Lively.

Selena je priznala, da ni zelo disciplinirana, kar zadeva telovadbo. "S trenerko Amy Davis sodelujem že eno leto in ko sem odšla na turnejo, sem zares želela, da bi še naprej telovadila. Želela sem biti zdrava, želela sem se dobro počutiti," je povedala 24-letnica. Selena je zato svojo trenerko vzela s seboj na pot, da je ta poskrbela za njeno vsakodnevno telovadbo.

"Šli sva na pohode. Imam napravo za pilates. Imam posteljo za potenje, ki je videti kot burito, v katerega se zavijem in se potim okoli 45 minut," je svojo dnevno rutino med turnejo opisala Selena, pri tem pa pojasnila, kako deluje postelja za potenje. "V tej postelji ležiš zavit v obleko za potenje. Zavijejo te in potem med potenjem tvoje telo izloča strupe. Vem, da se sliši nagnusno, a ti samo sediš in se potiš slabo uro, nato pa se ne oprhaš takoj, ker je v toksinih naraven kolagen, zaradi katerega je tvoja koža bolj mehka. Počutiš se neverjetno."

Selena je navdušena nad lasmi Blake Lively. | Foto: Getty Images Selena je navdušena nad lasmi Blake Lively. Foto: Getty Images Nad nenavadnim lepotnim ritualom je nekdanje dekle Justina Bieberja navdušeno: "Spremenilo je mojo kožo, po svoje je spremenilo tudi moje telo, res se dobro počutim."

Ni navdušena nad ličili

Dobro se počuti tudi, če ji ni treba nositi mejkapa, temu se, če je le mogoče, izogne: "Ne razumem ljudi, ki mislijo, da morajo ves čas nositi ličila."

Selena je razkrila še, da ima zelo rada svoje lase, še bolj všeč pa so ji lasje Blake Lively. "Nisem je še osebno spoznala, a ljubim njene lase. Ima lepe lase, ki so videti, kot da so preprosti za vzdrževanje," pravi Selena, ki se je v začetku tedna po dveh mesecih in pol na zdravljenju, tja je odšla zaradi čustvenih težav, zmagovito vrnila na podelitvi ameriških glasbenih nagrad.

Ne spreglejte