Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Sreda,
5. 10. 2016,
10.04

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,40

1

Natisni članek

Karl Lagerfeld Pariz rop Jonathan Cheban Kanye West Kim Kardashian

Sreda, 5. 10. 2016, 10.04

6 let, 7 mesecev

Kim za rop krivi sebe, noče drugega diamantnega prstana

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,40

1

kim kardashian | Foto Cover Image

Foto: Cover Image

Kim Kardashian se po grozljivi noči, v kateri so jo roparji zvezali in ji odnesli za skoraj deset milijonov evrov diamantov, ne počuti dobro, je razkril njen najboljši prijatelj Jonathan Cheban.

Jonathan je Kim obiskal v njenem stanovanju v New Yorku, kamor je starleta odletela že v ponedeljek. "Ne počuti se dobro," je povedal Jonathan, ko je odhajal od Kim, več pa ni pojasnil.

Jonathan je pohitel tolažit Kim, ki se je vrnila v New York. | Foto: Cover Images Jonathan je pohitel tolažit Kim, ki se je vrnila v New York. Foto: Cover Images Kim je še vedno v šoku, dogodek jo je močno pretresel, je povedal drug vir. Dodal je, da se Kim zaveda, da bi se rop lahko končal veliko huje. V noči na ponedeljek so jo, medtem ko je spala v drugem nadstropju razkošnega apartmaja, zbudili glasni koraki, ki so se ji približevali. Po mobilnem telefonu je hotela na pomoč poklicati svojega telesnega stražarja Pascala, a so ji roparji telefon vzeli iz rok, jo zvezali in ji zaprli usta.

Niso govorili angleško, obraze pa so imeli zakrite s smučarskimi maskami. Preden so ji zaprli usta, jih je Kim rotila: "Imam otroke. Vzemite, kar hočete. Prosim, ne ubijte me." Pet roparjev je nato vzelo približno štiri milijone evrov vreden zaročni prstan, ki ga je Kim podaril njen mož Kanye West, in slabih šest milijonov evrov vredno škatlo za nakit.

"Če razkazuješ bogastvo, ga bodo drugi hoteli deliti s tabo"

Medtem je modni oblikovalec Karl Lagerfeld krivdo za rop pripisal kar Kim, ker v javnosti preveč odkrito razkazuje svoje bogastvo: "Ne moreš tako kazati svojega bogastva in pričakovati, da ga drugi ne bodo želeli deliti s tabo."

Vhod v stanovanje, kjer so oropali Kim. | Foto: Cover Images Vhod v stanovanje, kjer so oropali Kim. Foto: Cover Images

Sloviti oblikovalec pa ni edini, ki meni, da je za rop kriva Kim. Tako meni tudi sama. "Krivi se, ker je na Snapchatu razkazovala prstan in ga nosila ves čas. Zaradi incidenta dvomi o vsem, o tem, kako se oblači in kaj dela," je vir, ki je blizu družini Kardashian, povedal za revijo People. Kim je sicer prepričana, da bodo ukradni zaročni prstan izsledili, zato noče, da ji Kanye kupi novega.

"Morda gre za karmo"

Vse več strokovnjakov je prepričanih, da je šlo pri ropu gotovo za t. i. notranje delo. Nekdanji Kimin telesni stražar, ki ga je Kanye maja odpustil, ker naj bi se spogledoval z njegovo ženo, je dejal: "Morda gre za karmo." Dodal je, da gre "stoodstotno za notranje delo". Že v preteklosti je opozoril, da bi se Kim in Kanyeju pomanjkanje spoštovanja do varnostnega osebja oziroma do njunega varovanja lahko maščevalo.

Ne spreglejte