V Mostecu bo na dražbi petsobno stanovanje

V soseski Mostec pri Koseškem bajerju bo po izklicni ceni 186 tisoč evrov na dražbi na prodaj 126 kvadratnih metrov veliko stanovanje s parkiriščem v podzemni garaži.

Petsobno stanovanje na Černigojevi ulici 12 bo v izvršilni zadevi na prodaj po izklicni ceni 185.783,85 evrov.

Petsobno stanovanje na Černigojevi ulici 12 bo v izvršilni zadevi na prodaj po izklicni ceni 185.783,85 evrov. Foto: Google Street View

V ljubljanski soseski Mostec bo 8. junija na prvi javni dražbi na prodaj petsobno stanovanje. Izklicna cena za 126 kvadratnih metrov stanovanjske površine in parkirišče v podzemni garaži znaša slabih 186 tisoč evrov. Če bo prodano po izklicni ceni, bo kupec za kvadratni meter odštel okoli 1.500 evrov.


Morda vas zanima še:

Ta hiša sredi idilične pokrajine je lahko vaša. Preberite, kako.
V Ljubljani na prodaj 64 nadstandardnih stanovanj #video


Stanovanje in parkirišče bodo skušali prodati kot celoto

Stanovanje na Černigojevi ulici 12 je v drugem nadstropju večstanovanjskega bloka iz leta 2001. Ima 12 kvadratnih metrov odprte lože, pripada mu še osem kvadratnih metrov kletne shrambe. Stanovanje in parkirišče se prodajata najprej kot celota, tako da imajo prednost ponudniki, ki bodo želeli dražiti obe nepremičnini skupaj.

Javne dražbe se lahko udeležijo le tisti, ki bodo najpozneje tri delovne dni pred dražbo na račun sodišča položili 26.540 evrov varščine.

Nepremičnino si lahko zainteresirani kupci na lastne stroške ogledajo v prisotnosti izvršitelja. Prošnjo je treba podati 14 dni pred odrejeno prodajo.

Gurs stanovanje ocenjuje na 258 tisočakov

Okrajno sodišče v Murski Soboti, kjer se bo ob 9.30 začela dražba, je vrednost stanovanja in garaže skupaj ocenilo na 265 tisoč evrov. Vrednost nepremičnine v registru nepremičnin pri Geodetski upravi (Gurs) je ocenjena na 258 tisoč evrov.

Energetska izkaznica nepremičnino uvršča v razred D.

Komentarji

1
  • alfa650 / 18.05.2017. ob 11:22

    Stanovanja so PREDRAGA!!Le kdo bi kupil stanovanje po tej ceni-razen kakšen BEDAČEK-ko pa za takšno ceno lahko kupiš zelo solidno nadstandardno enodružinsko HIŠO ali -enako zelo solidno-standardno 2 družinsko?

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.