SiolNET. Planet TV Telenovele
2,01

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Ženska

Igralka je tudi odlična košarkarica

2,01

termometer

Otroška igralka iz priljubljene serije Ženska, ki jo na Planetu spremljamo od ponedeljka do petka ob 19. uri, ni nadarjena le za igro, ampak tudi za košarko. Poglejte, kako mojstrsko je zadela koš!

Serijo Ženska lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 19. uri.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kübra Süzgün (@kubrasuzgunofficial) on

Devetletna Kübra Süzgun, ki je za odlično odigrano vlogo v seriji Ženska prejela tudi turško medijsko nagrado zlati metulj, ni izvrstna le pred kamero, ampak tudi v športu. Na družbenih omrežjih večkrat objavi posnetke, na katerih igra nogomet, pleše ali plava, nedavno pa je oboževalce navdušila z nadarjenostjo za igranje košarke.

Igralska veteranka

Kübra je kljub svoji mladosti že prava igralska veteranka. Junija bo dopolnila šele deset let, za seboj pa ima zavidljivo število igralskih vlog, saj se je pred kamero prvič preizkusila že pri šestih letih. Zaigrala je v več reklamnih spotih, televizijskih serijah in tudi filmih, že pred premiero serije Ženska pa smo jo lahko videli tudi slovenski gledalci, saj se je pojavila celo v izjemno priljubljeni Mami.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kübra Süzgün (@kubrasuzgunofficial) on

Z rožnato žogo proti raku dojk

Košarkarsko žogo je lani prijela v roke tudi glavna igralka Ženske Özge Özpirinçci, ki je ob začetku aktualne sezone Evrolige simbolično vrgla rožnato žogo, s katero so odigrali prvo tekmo in s tem simbolično opozorili na pomembnost zgodnjega odkrivanja raka na dojki.

"Z rakom dojke se sooči ena med osmimi ženskami in najhujše posledice lahko preprečimo že z rednim pregledom pri zdravniku. Ne smemo si misliti, da se nam to ne more zgoditi. Že majhni koraki nas lahko zaščitijo pred velikimi težavami," je povedala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bay Magazin (@baymagazin) on

Žensko lahko na Planetu ujamete od ponedeljka do petka ob 19.00.
Ženska Planet TV Turška zvezdnica pred oltar le v Las Vegasu Ženska Planet TV Mlada igralka zajokala ob prejemu nagrade #video Ženska Planet TV Postarati se hoče naravno
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin