Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
17. 10. 2017,
13.49

Osveženo pred

3 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Fitbit

Torek, 17. 10. 2017, 13.49

3 leta, 7 mesecev

Vsak korak šteje!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
fitbit ure

Vsi dobro poznamo začetno zagnanost, ko se odločimo, da se pričnemo rekreativno ukvarjati z določenim športom. A ta kmalu naleti na odločilen preizkus volje in predanosti cilju, kjer se jih veliko zaustavi. Dodatna pomoč in motivacija sta v takem primeru vsekakor dobrodošli, sploh, če prideta v paru ter sta ob nas 24 ur na dan. Prav to vam nudi merilnik aktivnosti FITBIT CHARGE 2, ki ga lahko kupite v Harvey Normanu.

Športni trener, ki je s teboj 24 ur na dan

Merilnik aktivnosti FITBIT CHARGE 2 je tvoj edini osebni trener, ki ti je na razpolago dan in noč. Za spremljanje napredka in doseganje zastavljenih ciljev ga uporablja že na tisoče ljudi po celem svetu, med njimi tudi profesionalni športniki. Z njegovo pomočjo ohranjajo zdrav življenjski slog, fit postavo in rušijo osebne rekorde.

Osebna izkaznica življenjskega ritma

FITBIT CHARGE 2 lahko uporablja vsak, ki ima pametni telefon ali tablični računalnik ter željo po izgubljanju odvečnih kilogramov, vzdrževanju telesne pripravljenosti, skrbi za svoje zdravje in izboljšanje spanca. Z merilnikom aktivnosti FITBIT CHARGE 2 boste lahko dostopali do različnih informacij, ki vam bodo pomagale optimizirati vašo vadbo in dosegati zastavljene cilje.

1. Srčni utrip

FITBIT CHARGE 2 meri srčni utrip in vsebnost kisika v krvi. Na podlagi dobljenih informacij merilnik izračuna vašo pripravljenost in vam pomaga do optimiziranja vadbe.

2. Aktivne minute v celem dnevu + GPS

S FITBIT CHARGE 2 lahko sledite različnim oblikam aktivnosti in nastavljate svoje dnevne cilje. Sami se lahko odločite koliko korakov boste prehodili, koliko kalorij boste ob tem porabili, kakšna bo vaša prehojena razdalja ali dolžina treninga. Ko dosežete svoj dnevni cilj, vas merilnik o tem tudi obvesti. Poleg tega pa vam FITBIT CHARGE 2 omogoča tudi povezavo z vašim telefonom preko GPS. Na ta način boste lahko dostopali tudi do zemljevida z označeno potjo, ki ste jo tisti dan opravili.

3. Pametni telefon na zapestju

Na zaslonu FITBIT CHARGE 2 lahko vidite tudi kdo vaš kliče, kdaj ste dobili sporočilo in opomnike z vašega koledarja. Prav tako pa boste lahko v vsakem trenutku dneva izvedeli natančen čas.

4. Kakovost spanja

FITBIT CHARGE 2 je nepogrešljiv spremljevalec tudi med spanjem. Merilnik avtomatsko zazna kdaj se odpravite spat, koliko časa spite in kako kakovosten je vaš spanec. Zbrane podatke pa nato pretvori v obliko zapisa, ki si ga lahko zjutraj ogledate na vaši osebni napravi. Merilnik ima funkcijo tihega alarma, ki vas ob določenem času prebudi s prijetno nežno vibracijo.

5. Stanje baterije in opomnik

FITBIT CHARGE 2 je opremljen s kakovostno baterijo, ki omogoča do 5 dni neprestanega delovanja. Ko se baterija izprazni, jo boste hitro (1–2 uri) napolnili preko priloženega polnilnega kabla. Poleg beleženja vaših aktivnosti pa vas bo Charge 2 preko opomnika motiviral, da naredite 250 korakov vsako uro.

6. Posebnosti

Zakaj je FITBIT CHARGE 2 tako poseben?

  • Ker lahko z njim opravljate vodene dihalne vaje za sprostitev. Vsaka dihalna vaja je posebej prilagojena vam in vašim rezultatom, zato boste dosegli optimalne rezultate v najboljšem možnem času.
  • Ker lahko po želji zamenjate pašček merilnika, glede na vašo opravo.
  • Ker je vodoodporen in zato mu pot, dež ali pljusk vode ne bodo prišli do živega.

Obiščite Harvey Norman, kupite merilnik AKTIVNOSTI in ODKORAKAJTE PRIPRAVLJENI ZA AKCIJO, saj vam bodo usposobljeni strokovnjaki vaš merilnik aktivnosti nastavili glede na vaše želje in potrebe.

In ne pozabite, vsak korak šteje!

Ne spreglejte