SiolNET. Planet TV Novosti
2,93

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Filmi in serije

Brad Pitt gre decembra na sodišče!

2,93

termometer

Angelina Jolie, Brad Pitt
Foto: Getty Images

Brad Pitt je igralec, ki ga zagotovo poznajo mlajše in starejše generacije. Čeprav se trenutno v medijih postrani in počez vrti njegova zgodba o boju za skrbništvo njegovih šestih otrok, na film ni pozabil. Redno producira in igra. A sodišče mu vseeno ne bo ušlo.

Angelina Jolie in Brad Pitt se za skrbništvo dajeta že nekaj let. Naprej in nazaj si podajata obtožbe, saj Angelina želi polno skrbništvo, medtem ko Brad želi skupno skrbništvo. A vse bo kmalu rešeno. Po poročanju ameriške spletne strani TMZ bo odločitev dokončno sprejeta na sodišču, 4. decembra, sama obravnava pa bo trajala nekaj tednov.

Medtem pa je še veliko časa, da pobrskamo po starih filmih iz časov, ko je zveza Jolie-Pitt še cvetela in blestela, leta 2012. Brad je zaigral v kriminalnem trilerju Ubij jih nežno (Killing them softly), vendar v tem filmu ni prav nič nežnega, sploh pa ne Brad Pitt. Film, ki naj bi odseval takratno ekonomsko stanje v Ameriki, je požel veliko kritik, ker so ga interpretirali tudi kot sodbo Baracku Obami, takratnemu predsedniku Združenih držav Amerike.

Kako vi vidite pripoved zgodbe v filmu Ubij jih nežno, pa preverite danes ob 21.50 na Planetu.
  Angelina Jolie, Brad Pitt Trendi Brad Pitt se brani: Angelini naj bi plačal že več kot 9 milijonov
Zgodba Ubij me nežno: Ko vročeglava mladeniča oropata mafijsko sponzorirano igro pokra, stopita na rep najbolj zločinski svojati New Orleansa. Hladnokrvni izterjevalec Jackie poskuša najti odgovorne in pomiriti strasti, toda ko igra postane preveč krvava, za pomoč zaprosi okorelega newyorškega zločinca Mickeyja. Kljub temu dvoličnost vseh vpletenih povzroča vse več zapletov, ki se vedno znova končajo v divjih pretepih, vrtoglavih zasledovanjih in krvavih strelskih obračunih.

 

Kako vi vidite pripoved zgodbe v filmu Ubij jih nežno, pa preverite danes ob 21.50 na Planetu.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin