SiolNET. Planet TV Filmi in Serije
0,00

termometer

  • Messenger
  • Messenger
FILM

V nedeljo ob 21.10: Zakon ulice

0,00

termometer

Zakon ulice

Trije policisti s povsem različnimi ozadji se znajdejo na isti smrtonosni lokaciji ... Igrajo Richard Gere, Don Cheadle in Ethan Hawke.

Brooklyn's Finest, 2009

V nedeljo, 4. marca, ob 21.10 na Planet TV

Triler

Režija: Antoine Fuqua

Igrajo: Richard Gere, Don Cheadle, Ethan Hawke, Wesley Snipes, Will Patton, Lily Taylor, Ellen Barkin, Vincent D'Onofrio, Logan Marshall-Green, Jesse Williams

Zgodba:

Tango je policist z oddelka za narkotike in je na tajni nalogi, ki ga sili, da izbere med dolžnostjo in odhodom. Doživel je dobesedno vse, kar lahko doživi policist pod krinko, zato želi končati kariero, vendar pa mu nadrejeni tega ne dovolijo. Sal je družinski mož in detektiv, ki se ne more upreti priložnosti, ki jo ponuja korupcija. Družina z njegovo plačo komaj preživi mesec, izvedel pa je tudi, da je stara in vlažna hiša kriva za ženino bolezen, ki ogroža življenji še nerojenih dvojčkov. Eddie je policist tik pred upokojitvijo, ki že dolgo ni predan službi, zato se vsako jutro poskuša spomniti smisla za nadaljevanje življenja. Usoda bo trojico hkrati pripeljala na isto mesto, v četrt v Brooklynu, kjer bo poskušal vsak od njih prevzeti vajeti zakona v svoje roke.

[video: 67908 / ]

 

Spremljajte nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin