SiolNET. Planet TV Bar
0,61

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Resničnostni šov Bar

Pred tekmovalci Bara prav posebna naloga

0,61

termometer

Mešanje koktajlov |  | Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Še čisto malo, pa se bo na Planetu začel težko pričakovan resničnostni šov te jeseni Bar. Stanovanje, kjer bodo bivali, in lokal, za katerega bodo morali skrbeti, sta že pripravljena nanje in pred barovci bo že v prvem tednu prav posebna naloga.

"Tisti, ki bodo vstopili v Bar, bodo morali že v prvem tednu oblikovati oziroma ustvariti čisto svoj koktajl in ga tudi poimenovati. To bo pravzaprav neka rdeča nit skozi vso sezono. Kajti tisti koktajl, ki bo najbolj iskan oziroma ki ga bodo stranke največkrat naročale, bo dobil tudi eno lepo Bar nagrado," je eno od nalog, pred katero bodo v resničnostnem šovu postavljeni udeleženci, razkrila kreativna producentka Bara Lili Rodošek.

Za zdaj točna lokacija Bara ostaja skrivnost, a lokal, v katerega boste lahko zahajali, se tam zabavali in kramljali s tekmovalci, je nekje v središču prestolnice. Dogajanje v njem in v stanovanju pa boste lahko spremljali 24 ur na dan tudi prek več kamer.

Resničnostni šov Bar kmalu prihaja na Planet. Vse vsebine, povezane z njim, lahko spremljate TUKAJ, najboljši Bar na planetu pa lahko spremljate tudi na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
bar Planet TV Kje je Bar? Pokukajte v njegovo notranjost! #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 18
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin