Od Bara se pričakovano poslavlja Sanja

Gledalci ste se odločili, da bi v Baru manj pogrešali Sanjo in jo poslali domov. Črt se še naprej bori za glavno nagrado.

1 / 2

Foto: Bojan Puhek

2 / 2

Foto: Bojan Puhek

Sanja, ki je na sredinih nominacijah povedala, da si enako želi tako ostati v šovu kot tudi oditi domov, se je nocoj poslovila od Bara in svojih sotekmovalcev ter se odpravila domov. Črt, ki se je za obstanek v igri pomeril s Sanjo, ostaja v Baru. Sanja je že od začetka vedela, da bo izgubila, če na vročem stolu pristane s Črtom. Po sredinih nominacijah se je praktično že vdala v usodo, da nocoj zapušča Bar, saj je zanjo Črt profil zmagovalca.

Črt še vedno v igri za nagrado, a izgubil zaveznico

Za mnoge favorit Črt ostaja v Baru. Na stol si je najmanj želel iti prav s Sanjo, saj je njegova prijateljica. Ni mu bilo všeč taktiziranje, ki ga je očital preostalim tekmovalcem. Sam tega do konca šova ne namerava početi. Meni, da je največji dosežek klana hijen razbitje primorskega. Boji pa se, da bo zaradi tega vsak teden pristal na stolu. Ali se bo napoved uresničila, bomo videli že v sredo oziroma prihodnjo soboto.

Danes zvečer bo v Baru BALKAN EXPLOSION z EDI DJ in MALIK MC. Kaj se dogaja v prihodnjih dneh, pa si poglejte TUKAJ.

Resničnostni šov Bar lahko spremljate tudi na Facebooku, na Twitterju pod ključno besedo #BarPlanet in na Instagramu.

Bar je na Planet TV na sporedu od ponedeljka do sobote zvečer, tekmovalce pa lahko 24 ur na dan v živo spremljate TUKAJ.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano