Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Aleksander Kolednik

Četrtek,
28. 6. 2018,
11.02

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,17

Natisni članek

Pag uboj Hrvaška noad

Četrtek, 28. 6. 2018, 11.02

5 let, 9 mesecev

Osumljenca za uboj v Zrčah prijeli na letališču v Splitu #video

Aleksander Kolednik

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,17

Na letališču v Splitu je policija prijela državljana Velike Britanije, osumljenega včerajšnjega uboja na priljubljeni plaži Zrče na otoku Pagu, poroča hrvaška radiotelevizija.

Britanec je osumljen, da je včeraj zjutraj okoli 5.30 s hladnim orožjem ubil 26-letnega sodržavljana in poškodoval dve osebi. Po prvih informacijah je šlo za medsebojni obračun dveh britanskih tolp, ki sta se ukvarjali s preprodajo drog oziroma ampul s smejalnim plinom.

Policiji je na podlagi posnetkov nadzornih kamer uspelo identificirati osumljenca, ki so ga danes tudi prijeli.

Osumljenega 25-letnega državljana Velike Britanije so aretirali na mejnem prehodu, ko je skušal zapustiti državo. Čez dan ga bodo zadržali na policijski postaji v Novalji, saj želijo v kriminalistični preiskavi ugotoviti okoliščine in identiteto drugih sodelujočih, je povedal hrvaški minister za notranje zadeve Davor Božinović.

Zrče
Novice V Zrčah ubili Britanca, morilca ujele kamere

Enega od ranjenih prepeljali v bolnišnico v Zadru

Hrvaški mediji poročajo, da so bili trije britanski državljani skupaj pred klubom, ko so jih napadli. Enega od ranjenih so s hudimi poškodbami prepeljali v bolnišnico v Zadru, medtem ko je drugi Britanec lažje poškodovan.

Predstavnik zadrske bolnišnice Edi Karuc je včeraj potrdil, da so ranjenega moškega sprejeli na oddelek intenzivne nege zaradi vbodnih ran, a ni hotel potrditi, ali je v smrtni nevarnosti.

Trendi Top počitnice za žurerje: med destinacijami tudi Zrće

V Zrčah te dni poteka festival elektronske glasbe Hideout, ki se ga udeležuje okoli 20 tisoč obiskovalcev, od tega več kot polovica Britancev. Po neuradnih informacijah so policisti v torek zvečer na območju Novalje zasegli večjo količino prepovedanih drog.

Trendi BBC se je s kamero odpravil v Zrće. Poglejte, kaj so posneli. #video

Leta 2013 je bil v Zrčah ubit 62-letni Zagrebčan. Storilca do danes še niso odkrili. V ozadju uboja naj bi bila finančna terjatev ubitega.

Zrče so zaradi številnih nočnih klubov zelo priljubljene med mladimi. Vsako leto jih obiščejo številni Slovenci, v zadnjih letih pa med drugim narašča tudi število gostov iz Velike Britanije.

Ne spreglejte