Torek,
19. 1. 2016,
10.30

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Donald Trump Ivanka Trump

Torek, 19. 1. 2016, 10.30

8 let

Ivanka Trump: Moj oče je najboljši

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Hčerka Donalda Trumpa nastopa v radijskem oglasu očetove predsedniške kampanje.

Nič nenavadnega ni, da se v ameriško predsedniško kampanjo vključijo tudi družinski člani kandidatov. Hčerka Hillary Clinton Chelsea se je materi pretekli konec tedna pridružila na zborovanjih.

Chelsea in Ivanka, najboljši prijateljici Še bolj se je angažirala družina Donalda Trumpa. Žena Melania je pred dobrim tednom v Harper's Bazaarju končno spregovorila o možu in družini. Še korak dlje je šla njegova hčerka Ivanka Trump, saj je nastopila v radijskem oglasu za očeta, ki ga bodo predvajali v državah Iowa in New Hampshire. Mimogrede: Ivanka in Chelsea sta dobri prijateljici.

Verjetno je le naključje, da sta trenutno obe noseči – Ivanka pričakuje tretjega, Chelsea pa drugega otroka – in da sta si obe izbrali judovskega moža. Ivanka se je poročila s sinom nepremičninskega investitorja in lastnikom medijske hiše The New York Observer, Chelsea pa s sinom bankirja. Ivanka Trump je pred poroko prestopila v judovsko vero, Chelsea ni. Mož Ivanke Trump Jared Kushner je bil v letih od 1992 do 2006 podpornik demokratske stranke, saj ji je doniral skoraj sto tisoč evrov.

Ivanka, očetova punčka A to je bilo pred poroko s Trumpovo hčerko. Ni znano, ali zdaj Donaldov zet podpira republikance. Njegova žena jih seveda zelo goreče. 34-letna Ivanka, hčerka Donalda Trumpa in njegove prve žene Ivane, je močno povezana z očetovimi posli, saj je podpredsednica oddelka za razvoj očetovega podjetja, hkrati pa tudi sama vodi podjetje, ki je specializirano za modne dodatke. Nastopila je tudi v očetovem televizijskem šovu Vajenec.

Ivanka že od nekdaj velja za očetovo punčko. V intervjujih je že v preteklosti večkrat povedala, kako odličen oče je Donald Trump, saj ne ona ne njeni bratje in sestre niso skrenili s poti: nihče ni zasvojen in vsi so spodobni poslovneži.

"Srečo imam, da me je učil najboljši" Tako ni čudno, da tudi v radijskem oglasu o svojem očetu govori le najlepše stvari. "Ko sem bila deklica, mi je oče vedno govoril, da lahko dosežem, kar želim, če se osredotočim na cilj. Sem odločna in delavna," pripoveduje v oglasu: "Srečo imam, da me je učil najboljši poslovnež in – kar je še pomembneje – najboljši oče."

Nato razloži, da je njen oče človek, ki verjame v tradicijo, ter da je njo, njene sestre in brate vzgojil v duhu delavnosti in stremljenja k odličnosti v vsem, kar počnejo. "Naučil nas je, da si moramo uspeh in spoštovanje tako v poslu kot življenju prislužiti," doda in ne pozabi omeniti, da je "neštetokrat gledala očeta, kako je sklepal dogovore, ki so se zdeli nemogoči. Kot predsednik bo moj oče držal besedo. Nikoli se ne bo predal v boju za to državo in njeno prihodnost ter Ameriko ponovno naredil veliko."

Ata Donald se je hčerki Ivanki v ponedeljek zahvalil v tvitu in o njej zapisal: "Ponosen sem, da si toliko ljudem vzor."