Sobota,
14. 9. 2024,
7.00

Osveženo pred

2 dneva, 23 ur

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Natisni članek

online študij noad vpis DOBA Fakulteta izobraževanje študij PR članek

Sobota, 14. 9. 2024, 7.00

2 dneva, 23 ur

To je fakulteta, ki je v Sloveniji prva izbira

Oglasno sporočilo

Na DOBA Fakulteti bo tudi letos študiralo več kot dva tisoč študentov iz 46 držav sveta. Na voljo je še nekaj prostih mest za vpis.

DOBA_Fakulteta_1 | Foto: DOBA fakulteta Foto: DOBA fakulteta

V sodobnem in hitro spreminjajočem se svetu je izobraževanje ključno za napredovanje v karieri. DOBA Fakulteta po raziskavi Mediane ostaja vodilna izbira med zaposlenimi, starimi med 25 in 45 leti. Ta uspeh ni naključen; je rezultat njihovega osredotočanja na inovativnost, prilagodljivost in praktično usmerjenost. Z več kot šest tisoč diplomanti in magistri DOBA Fakulteta že več kot 20 let postavlja nove standarde v izobraževanju.

Edini mednarodno akreditiran stoodstotno online študij v Sloveniji

DOBA Fakulteta svojim študentom omogoča popoln online študij. Njihov model online študija velja za enega najbolj kakovostnih v svetovnem merilu, kar potrjujeta tudi dve mednarodni akreditaciji online študija, ki so ju prejeli in ju imajo edini v Sloveniji in JV Evropi.

Urška Žolnir Jugovar, zlata judoistka in uspešna poslovna ženska. | Foto: DOBA fakulteta Urška Žolnir Jugovar, zlata judoistka in uspešna poslovna ženska. Foto: DOBA fakulteta

Da je online študij na DOBA Fakulteti res odlična izbira, potrjuje tudi Urška Žolnir Jugovar, naša zlata judoistka, ki je uspešno diplomirala v programu Marketing, družbeni mediji in odnosi z javnostmi in je danes uspešna poslovna ženska.

Vas zanima, kako poteka online študij? Izpolnite informativno prijavo.

Tudi delodajalci potrjujejo, da diploma DOBA Fakultete omogoča napredovanje

Pri izbiri fakultete pomembno vlogo igrajo različni dejavniki, od katerih so mnogi odvisni od posameznikovih okoliščin. Toda priljubljenost fakultete med zaposlenimi, ki si želijo nadaljevati študij, je le en vidik uspeha. Enako pomembno je, kako fakulteto vidijo delodajalci. In tukaj DOBA Fakulteta izstopa. Po raziskavi so delodajalci potrdili, da diplomanti DOBA Fakultete izkazujejo ključne kompetence, kot so sodelovanje, timsko delo, uporaba orodij za delo na daljavo, kritično razmišljanje in učinkovito reševanje težav. Kar 77 odstotkov delodajalcev je tudi potrdilo, da so njihovi zaposleni, diplomanti DOBA Fakultete, napredovali na delovnem mestu, prejeli višjo plačo ali stimulacijo.

Vas zanima online študij? Izpolnite informativno prijavo.

DOBA_Fakulteta_3 | Foto: DOBA fakulteta Foto: DOBA fakulteta

Sodobni in mednarodno primerljivi študijski programi

Diplomanti DOBA Fakultete so poznani po svoji prilagodljivosti, visoki motivaciji, odličnosti, timskem delu, samoiniciativnosti, širini znanja, podjetnosti in kritičnem razmišljanju. Na DOBA Fakulteti boste zagotovo tudi vi našli program, ki bo izpolnil vaše osebne in karierne cilje.

Vas zanima spletni študij? Izpolnite informativno prijavo.

Dodiplomski študijski programi

Magistrski študijski programi

Doktorski študijski program

Pomembno je, da se o online študiju in izbranem programu dobro informirate. Informativne dneve izvajajo tudi prek spleta – prijavite se.

Ne spreglejte! Vpis na DOBA Fakulteto poteka samo do zapolnitve prostih mest.


DOBA_Fakulteta_4 | Foto: DOBA fakulteta Foto: DOBA fakulteta

Naročnik oglasnega sporočila je DOBA FAKULTETA.