SiolNET. Novice Slovenija
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Odziv na današnje navedbe časopisa Dnevnik

2

termometer

Ker družba Imobilia Plus nikoli ni poslovala in je bila izbrisana, Nina Zidar Klemenčič o njej nikoli ni obvestila moža Gorana Klemenčiča, piše v odzivu na pisanje Dnevnika.

Današnji Dnevnik (Primož Cirman in Vesna Vuković) napreč poroča, da predsednik KPK Goran Klemenčič na seznam podjetij, za katera veljajo omejitve poslovanja, ni uvrstil podjetja Imobilia Plus, ki ga je njegova žena Nina Zidar Klemenčič soustanovila novembra 2011.

Družba ustanovljena za projekt, ki ni bil nikoli realiziran Zidar Klemenčičeva pojasnjuje, da je bila družba ustanovljena z namero nakupa poslovnih prostorov za njeno odvetniško pisarno, a ker projekt ni bil realiziran, družba ni nikoli poslovala in je bila izbrisana.

"Ker družba ni nikoli ustvarila niti evra prihodka iz poslovanja in ni nikoli nastopala v pravnem prometu, mož o tem sploh ni bil obveščen do januarja 2013, ko je o tem pisalo glasilo Demokracija," je zapisala Zidar Klemenčičeva. Dodaja še, da s tem niso bile nikakor kršene določbe, ki prepovedujejo omejitev poslovanja, saj družba nikoli ni poslovala v pravnem prometu, "še najmanj pa s KPK ali kakšnim subjektom v javnem sektorju ali katerimkoli od zavezancev KPK".

Dodaja, da tako Dnevnik kot Demokracija navajata neresnične in žaljive navedbe.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin