Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
27. 2. 2024,
22.33

Osveženo pred

1 mesec, 3 tedne

Oglasno sporočilo

Natisni članek

odloženo plačilo kartica Visa obročno plačevanje finance Nova KBM Visa PR članek

Torek, 27. 2. 2024, 22.33

1 mesec, 3 tedne

Uživajte takoj. Plačujte kasneje.

Oglasno sporočilo
1_naslovna_1200x800_green | Foto NOVA KBM

Foto: NOVA KBM

Ste si za letošnjo pomlad zadali cilj, da boste aktivnejši? Potem so vas prvi toplejši sončni žarki zagotovo spomnili, da prihaja čas za uresničitev zaobljub. Naj vas finance pri tem ne ovirajo.

V Novi KBM so za uresničitev vaših pomladnih načrtov pripravili priročno rešitev, s katero bo pot do uresničitve enostavnejša. Pogovarjali smo se z vodjo poslovalnice Nove KBM v Izoli, Tilnom Krteljem, ki je prepričan, da priročna razdelitev stroškov večjega nakupa, ki ga stranka opravi s kartico Visa z odloženim plačilom, predstavlja pomembno razbremenitev družinskega proračuna, zaradi česar je zadovoljstvo večje, uresničevanje ciljev pa še bolj brezskrbno.

Tilen Krtelj, vodja poslovalnice Nove KBM v Izoli | Foto: NOVA KBM Tilen Krtelj, vodja poslovalnice Nove KBM v Izoli Foto: NOVA KBM

"Tipičen primer obročnega nakupa s kartico Visa z odloženim plačilom je nakup kolesa, pohodniške opreme, rezervacija prvomajskih počitnic, skratka dogodki, za katere vemo, da predstavljajo dodatno obremenitev družinskega proračuna. Če se vam zdi znesek previsok, da bi ga poravnali takoj oziroma ob naslednjem mesečnem obračunu, je možnost obročnih nakupov s kartico Visa z odloženim plačilom prava izbira. Tako lahko strošek razdelite na več mesecev (od 2 do 12) in ga poravnate v svojem ritmu," prikaže praktičnost nakupa na obroke Tilen Krtelj. Ob tem poudarja, da lahko stranka nakup na obroke uporabi za vsa opravljena plačila – doma ali v tujini, na prodajnih mestih ali na spletu. 

S kartico Visa z odloženim plačilom Nove KBM lahko na obroke delite plačila, ki ste jih opravili doma ali v tujini, na prodajnih mestih ali na spletu. | Foto: NOVA KBM S kartico Visa z odloženim plačilom Nove KBM lahko na obroke delite plačila, ki ste jih opravili doma ali v tujini, na prodajnih mestih ali na spletu. Foto: NOVA KBM

Do 31. 3. 2024 lahko novi imetniki izkoristite posebno ponudbo – eno leto brezplačne članarine za kartico Visa z odloženim plačilom Nove KBM.

NAROČITE KARTICO >>

Plačujte preprosto in diskretno

"Uporaba je preprosta. S to kartico na plačilnem mestu plačate povsem enako, kot če bi uporabili običajno debetno kartico. Po opravljenem nakupu prejmete varnostno SMS-sporočilo, na katero odgovorite z želenim številom obrokov. Obročno lahko poravnate zneske med 50 in peti tisoč evrov v okviru svojega limita. Vse opravite s sporočili, z nikomer se vam ni treba pogovarjati ali razlagati, kako boste razdelili znesek nakupa," pojasnjuje Krtelj. "Stranke lahko nakup razdelijo na obroke tudi pozneje, in sicer v spletni ali mobilni banki, torej v Bank@Netu ali mBank@Netu – in to vse do konca obračunskega obdobja za kartico."

Stranke lahko nakup razdelijo na obroke tudi v svoji spletni ali mobilni banki – in to vse do konca obračunskega obdobja za kartico. | Foto: NOVA KBM Stranke lahko nakup razdelijo na obroke tudi v svoji spletni ali mobilni banki – in to vse do konca obračunskega obdobja za kartico. Foto: NOVA KBM

"Dobro je vedeti, da pri plačilih na obroke ne boste plačevali nobenih obresti," poudarja izkušeni bančnik. "Edini mesečni strošek, ki ga imate pri plačilu obroka, je fiksnih 1,50 evra ne glede na višino obroka ter mesečni strošek 1,50 evra za storitev varnostni SMS, ki jo morate imeti vklopljeno za omenjeno kartico, da boste nakupe lahko razdelili na obroke. Letna članarina, ki jo plačujete za kartico Visa z odloženim plačilom, znaša 26 EUR."

Če kartice Visa z odloženim plačilom Nove KBM še nimate, lahko do 31. 3. 2024 izkoristite posebno ponudbo – eno leto brezplačne članarine za kartico Visa z odloženim plačilom Nove KBM in tako prihranite.

NAROČITE KARTICO >>

Uživajte v ekskluzivnih ugodnostih

Kot imetnik kartice Visa ste deležni tudi ekskluzivnih ugodnosti in popustov, zaradi katerih je nakupovanje še prijetnejše. Ti so še dodaten razlog, zakaj je za svojo plačilno kartico pametno izbrati kartico Visa z odloženim plačilom Nove KBM.

Vse do 31. 3. 2024 lahko novi imetniki kartico Visa z odloženim plačilom Nove KBM naročijo z 1 letom brezplačne članarine.  | Foto: NOVA KBM Vse do 31. 3. 2024 lahko novi imetniki kartico Visa z odloženim plačilom Nove KBM naročijo z 1 letom brezplačne članarine. Foto: NOVA KBM

Kako do kartice za obročne nakupe?

Naročilo kartice je enostavno. Kartico Visa z odloženim plačilom lahko naročite v najbližji poslovalnici Nove KBM in na vseh rednih poštah v Sloveniji, v spletni banki Bank@Net, mobilni banki mBank@Net ali po telefonu 080 17 70. Lahko pa enostavno oddate svoje kontaktne podatke, da vas pokličemo.

Naročnik oglasnega sporočila je Nova KBM.

Ne spreglejte