Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
30. 11. 2022,
10.55

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

žeton IMPT borza vlaganje kriptovaluta PR članek

Sreda, 30. 11. 2022, 10.55

1 leto, 4 mesece

Potrjene borzne kotacije IMPT-ja za 14. december

Samo še 1 teden za nakup te 13,5 milijonov vredne zelene kriptovalute

Oglasno sporočilo

Revolucionarna platforma za kompenzacijo ogljika in trgovanje z ogljikovimi dobropisi IMPT.io 11. decembra predčasno zaključuje svojo izjemno uspešno predprodajo žetonov.

 

Finixio_dec22 | Foto:

Zeleni vlagatelji so se množično odločili za nakup žetona IMPT. Tako je bilo za izgradnjo projekta zbranih več kot 13,5 milijona dolarjev.

Vlagatelji lahko zahtevajo žetone od 12. decembra

Podjetje IMPT.io je danes objavilo, da bodo vlagatelji v žeton IMPT lahko zahtevali žetone od 12. decembra.
To naredijo tako, da povežejo denarnico, s katero so kupili žetone, in nato vložijo zahtevek. Žetoni se bodo takoj pojavili v vlagateljevi denarnici.

3 uvrstitve na borzo - trgovanje se začne 14. decembra

Trgovanje se bo začelo 14. decembra na decentralizirani borzi (DEX) Uniswap.

IMPT je žeton ERC-20, kar pomeni, da je skladen z Ethereum blockchainom, v katerem je že več sto vrhunskih žetonov.

Kmalu po uvedbi na DEX bosta IMPT uvrstili tudi centralizirani borzi LBank in Changelly Pro.

Ne izgubljajte časa, vložite zdaj

Za vse tiste, ki želite zgodaj vložiti, še preden se predprodaja konča, ne smete izgubljati časa. Povežite kripto denarnico na IMPT.io in kupite IMPT z ETH ali USDT (Tether stablecoin). Potencialni kupci, ki nimajo ETH, lahko na spletnem mestu IMPT s kartico varno kupijo žeton.

V prvi fazi predprodaje je bila cena žetona IMPT 0,018 USD. V sedanji drugi fazi je cena žetona 0,023 USD.

Vsi preostali žetoni iz 2. faze predprodaje bodo odstranjeni, žetoni, ki so bili prej dodeljeni za 3. fazo predprodaje, pa bodo zaklenjeni za 12 mesecev.

Pričakuje se obsežno javno trgovanje zaradi edinstvenosti ponudbe produkta in načina izkoriščanja največje naložbene teme našega časa, ESG – okolja, družbe in upravljanja.

Amazon med 10.000 trgovci na drobno v programu za partnersko trgovanje

Uvedbo storitve IMPT.io že nestrpno pričakujemo. V okviru projekta se je na stotine trgovcev na drobno pridružilo programu partnerskega trgovanja, ki potrošnikom in podjetjem omogoča pridobivanje ogljičnih dobropisov za izravnavo ogljičnega odtisa.

IMPT namerava do začetka delovanja sodelovati z 10.000 trgovci na drobno.

Med trgovci na drobno, ki so že pristopili k projektu, je velikan elektronskega trgovanja Amazon, znana tehnološka imena, kot sta Samsung in Microsoft, modni trgovini River Island in Harry Brown ter najnovejše družbe Tripadvisor, Dyson, AEG, pa tudi Bloomingdales, Macy's, Dominos, Lego in številne druge.

Ko nakupujete z uporabo spletnega gradnika ali mobilne aplikacije IMPT, bo izbrani sodelujoči trgovec del zneska nakupa namenil preverjenemu zelenemu projektu.

Brez dvoma lahko rečemo, da bo IMPT potrošnikom in podjetjem omogočil najlažji način, da pomembno vplivajo na upočasnitev podnebnih sprememb in izravnavo ogljičnega odtisa.

Poleg tega IMPT svetu predstavlja prvi globalni sistem točkovanja, s katerim lahko vsaka organizacija in potrošnik ocenita, kako uspešna sta pri izravnavi emisij ogljika.

Kako nam IMPT lahko pomaga pri obvladovanju podnebnih sprememb?

Platforma poleg gradnika in aplikacije vključuje tudi tržišče, na katerem lahko potrošniki in podjetja svoj emisijski dobropis enostavno "zažgejo" v blockchainu.

Brez skrbi, pri tem ne gre za fizično sežiganje - namesto tega se žeton pošlje na naslov, ki ga umakne iz obtoka in omogoči trgovanje z ogljikovim dopropisom.

Tisti, ki umaknejo svoje dobropise, v zameno prejmejo edinstven zbirateljski NFT, ki ga je oblikoval priznan umetnik in s katerim je prav tako mogoče trgovati.

Če ogljikovih dobropisov ne želite izločiti, jih lahko hranite kot naložbo ali z njimi trgujete na trgu IMPT.

Še ena ključna prednost sistema IMPT je, da sledi izvoru vsakega dobropisa.

Ta idealna uporaba lastnosti preglednosti blockchaina je priložnost, da se odpravi zmeda in včasih tudi očitne goljufije, ki so bile problem pri trgovanju.

Dvojna prodaja in prekomerno štetje ogljikovih dobropisov lahko postaneta stvar preteklosti, ko bo sistem IMPT sprejet po vsem svetu.

IMPT je v ospredju 30 milijard dolarjev vredne priložnosti ESG

Broadridge Financial Solutions ocenjuje, da bo vrednost sredstev ESG do leta 2030 znašala približno 30 milijard dolarjev.

IMPT ponuja širše razmišljanje, saj izzivi, s katerimi se človeštvo sooča pri spopadanju s podnebnimi spremembami, zahtevajo rešitve, ki delujejo v velikem obsegu

Ekipo, ki stoji za projektom, vodi zelo izkušen poslovni direktor Denis Creighton.

IMPT bo vsakemu od nas pomagal, da bo dosegel svoj osebni koristni učinek - s skupnimi močmi pa lahko bistveno okrepimo nujno nalogo varovanja in izboljšanja našega planeta.

Naročnik oglasne vsebine je Finixio Ltd.

Ne spreglejte