David Kos

Petek,
9. 10. 2015,
14.34

Osveženo pred

1 leto, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

osebne finance policija

Petek, 9. 10. 2015, 14.34

1 leto, 1 mesec

Kaj lahko poceni kupite na policijski dražbi najdenih predmetov?

David Kos

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Na dvorišču policijske postaje v Gornji Radgoni bo v torek potekala javna dražba najdenih stvari. Potekala bo po načelu videno - kupljeno - plačano - odpeljano. Plačilo je mogoče samo z gotovino.

Ogled 37 predmetov je mogoč pol ure pred začetkom dražbe, ki se bo začela ob 11. uri. Zaradi pravilnika o postopkih z najdenimi stvarmi nam fotografij predmetov s Policijske uprave Murska Sobota niso mogli posredovati. Največ bo na prodaj koles in mobilnih telefonov.

Izklicne cene predmetov se začnejo pri enem evru, najvišje postavljena je cena za legendarni Tomosov moped APN6. Modro predelano kolo z motorjem brez številk okvirja se bo prodajalo z izklicno ceno deset evrov.

In kaj zanimivega se bo dražilo? - ženska torbica bele barve vključno s črnim telefonom znamke Philips (dva evra) - uokvirjena slika z motivom Kolišče bobri (pet evrov) - črna torba za prenosnik znamke Samsonite, modro-siva hladilna torba, posoda za gorivo, štarter za vozila (tri evre) - verižica iz rumene kovine (pet evrov) - starinski likalnik na žerjavico z lesenim ročajem (deset evrov)