Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
8. 12. 2022,
8.50

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

kriptokovanci kriptovalute PR članek

Četrtek, 8. 12. 2022, 8.50

1 leto, 4 mesece

Je kriptotrg mrtev? Razlogi za padec cen kriptovalut

Oglasno sporočilo
kriptovalute

O trgu kriptovalut se v finančnem svetu pogosto špekulira in mnogi ga imajo za raj za naložbe. V preteklih letih so uporabniki kriptovalut uživali v dvigih cen, kar je povzročilo tržno vrednotenje, ki je preseglo mejo dveh bilijonov dolarjev.

Letošnje leto ni bilo najboljše za trgovce, saj so kar naprej beležili izgube v svojih portfeljih zaradi dolgotrajnih medvedjih razmer na trgu. Čeprav se padajoči trend kriptovalut nadaljuje, je pomembno omeniti, da so kriptovalute še vedno žive in ponujajo odlične naložbene priložnosti.

Medtem ko ta članek poudarja ključne razloge za trenutni upad kriptovalut, ponuja tudi vpogled v najbolj obetavne kriptoprojekte v prihodnosti, in sicer Dash 2 Trade, RobotEra, IMPT in Calvaria.

Trije razlogi za t. i. crypto dump

Trenutno je trg kriptovalut izgubil več kot polovico svojega tržnega vrednotenja. V nadaljevanju predstavljamo nekaj razlogov za to.

Sprememba tržnega cikla

Letošnje leto je zaznamoval medvedji trg, pri čemer so najboljša kriptosredstva doživela velik upad cen. Ker so medvedi v popolnem nadzoru, je na trgu ogromen prodajni pritisk, zaradi česar so cene kriptovalut nižje.

Izstop obetavnih kriptoprojektov

Številni kriptoprojekti so bili obetavni v zgodnjih fazah, kar je privabilo vlagatelje na njihovo platformo. Vendar pa so v nadaljevanju bankrotirali zaradi vdorov ali ustanoviteljev projektov, ki so denar vlagateljev pospravili v svoje žepe.

Poleg tega so drugi projekti opustili svoje obljube iz belih knjig, kar je povzročilo širjenje strahu, negotovosti in dvoma v kriptoskupnosti.

Kriptopredpisi

Kriptovaluta je decentralizirana, saj noben centralni organ ne vpliva na njene odločitve. Vendar zaradi trenutnih vdorov v izmenjavo in številnih shem črpanja in odlaganja vladni uradniki pozivajo h kriptopredpisom. Posledično številni vlagatelji umikajo svoja sredstva iz kriptoprostora, da bi se izognili prihodnjim omejitvam trgovanja.

Štirje kriptoprojekti, ki bodo dvignili ceno

Kljub mračnim obetom kriptotrga so strokovnjaki prepričani, da se bo položaj na trgu obrnil, kar bo vlagateljem prineslo več dobička, zato vam predstavljamo štiri najbolj obetavne kriptovalute prihodnosti.

Dash 2 Trade: Edinstvena platforma za kriptoanalitiko za kriptotrgovce

Dash 2 Trade je kakovostna platforma za kriptoanalitiko, ki želi izboljšati trgovalno pot vsakega uporabnika kriptovalut. Dash 2 Trade bo ta cilj dosegel z uvedbo edinstvene nadzorne plošče. Nadzorna plošča D2T bo vsebovala tudi orodja za trgovanje, ki jih lahko uporabniki uporabijo za ustvarjanje tržnih strategij in zaslužek.

dah 2 trade | Foto: Ta orodja za trgovanje vključujejo sistem točkovanja za nove kripto ICO, trgovalne signale, socialne in tehnične kazalnike, API za samodejno trgovanje ter graditelja in backtesterja strategij. Če želite uživati ​​v premijskem dostopu do te nadzorne plošče, boste mesečno plačali bodisi 400 D2T ali 1.000 D2T. Uporabniki morajo imeti žetone D2T, da imajo skupni delež v ekosistemu D2T.

RobotEra: Edinstven kriptometaverzum

RobotEra je poglobljeni metaverzum, osredotočen na gradnjo planetov in pridobivanje čudovitih kriptonagrad. Igralci prevzamejo obliko robotov NFT in prosto raziskujejo virtualni svet Taro.

robotera | Foto:

RobotEra nudi igralcem številne priložnosti za pridobivanje nagrad. Ko uporabniki denimo razvijejo svoje spremljevalce robote, jih lahko zamenjajo na tržnici RobotEra za denar. Prav tako lahko igralci zastavijo svoja digitalna sredstva (NFT) in žetone TARO, da pomagajo pri obnovi planeta in zaslužijo pasivni dohodek.

Ekosistem RobotEra poganjajo žetoni $TARO, ki svojim imetnikom ponujajo možnost demokratičnega sodelovanja v razpravah, ki bi zagotovile rast kriptoprojekta v prihodnosti.

IMPT.io: Za okolje prijazen projekt s funkcijami izravnave ogljika

IMPT.io prinaša revolucionarne za okolje prijazne funkcije in rešitve za zagotavljanje tega, da posamezniki in podjetja zmanjšajo svoje ogljične odtise. Z uvedbo programa za izravnavo ogljika IMPT.io povezuje uporabnike z družbeno odgovornimi blagovnimi znamkami, ki zadovoljujejo njihove nakupovalne potrebe. Ko redno nakupujejo pri teh blagovnih znamkah, zaslužijo vračilo denarja z ogljikovimi dobropisi.

finixio | Foto:

Ti ogljikovi krediti so tokenizirani kot NFT, s katerimi lahko uporabniki trgujejo, jih imajo ali dvigujejo v ekosistemu IMPT. Uporabniki, ki se odločijo za upokojitev svojega, lahko zaslužijo edinstvena digitalna umetniška dela, ki so zelo dragocena. Žetoni IMPT napajajo ekosistem IMPT.io in uporabniki jih lahko zadržijo za nakup in sodelovanje v projektih DAO.

Calvaria: ekosistem igraj in zasluži za mobilne igralce

Calvaria je edinstven ekosistem igraj za zaslužek, katerega namen je pospešiti sprejemanje kriptovalut pri uporabnikih. Platforma razvija mobilno igro z imenom Calvaria: Duels of Eternity. Ta igra vsebuje igralne like NFT z edinstvenimi sposobnostmi v obliki bojnih kart. Uporabniki se lahko vključijo v bojišče P2P s temi bojnimi kartami in uporabijo edinstvene strategije za zmago nad svojimi nasprotniki.

calvaria | Foto:

Calvaria ima dva uporabna žetona: eRIA in RIA. Žeton eRIA je žeton v igri, ki ga uporabniki lahko zaslužijo za nadgradnjo svojih kart in povečanje možnosti za zmago v igri. RIA poganja ekosistem Calvaria in omogoča imetnikom, da sodelujejo v skladih vložkov za pasivni zaslužek in projektih DAO. Uporabniki lahko s temi žetoni trgujejo na borzah tretjih oseb.

Naročnik oglasne vsebine je Finixio Ltd.  

Ne spreglejte