Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
5. 12. 2023,
7.00

Osveženo pred

7 mesecev, 2 tedna

Oglasno sporočilo

Natisni članek

delnice Amazon trgovanje PR članek

Torek, 5. 12. 2023, 7.00

7 mesecev, 2 tedna

Amazon je letos narasel za več kot 70 odstotkov!

Oglasno sporočilo

Črni petek – 24. november je prvi uradni dan prodaje. Lani je Amazon na ta dan dosegel rekordno prodajo v višini 9,12 milijarde dolarjev. Pravzaprav prodaja na Amazonu predstavlja 21 odstotkov vseh prodaj na črni petek. Prodaja se nadaljuje čez vikend, vključno s kibernetskim ponedeljkom (27. november). Lani je Amazon na kibernetski ponedeljek zabeležil prodajo v višini 11,3 milijarde dolarjev, letos pa pričakuje, da bo to številko presegel.

Amazon_2 | Foto: Fortrade Cyprus Ltd. Foto: Fortrade Cyprus Ltd.

Fortrade je za vse tiste, ki jih zanima, kako se od doma naučiti trgovati s cenami delnic Amazona (tako imenovana finančna pogodba za razliko, angl. CFD), ali si preprosto želijo razširiti svoje znanje, pripravil brezplačen vodnik Kako trgovati s ceno delnic. Vodnik je prilagojen vsem nivojem znanja in ga lahko prenesete preko spodnje povezave.

Prenesite brezplačen vodnik Kako trgovati s cenami delnic tukaj.

To je še eno uspešno leto za tega spletnega trgovca, cena delnice pa je skočila za več kot 70 odstotkov. Dejansko se je cena delnic samo v preteklem mesecu povečala za 22,7 odstotka. November je tradicionalno najboljši mesec za rast cen delnic, november in december je najboljše dvomesečno obdobje v letu.

Investicijske banke ostajajo optimistične glede Amazonovih obetov, Barclays napoveduje 190 dolarjev, medtem ko Wedbush pričakuje, da se bo cena delnic dvignila na 180 dolarjev.

Prenesite brezplačen vodnik Kako trgovati s cenami delnic tukaj.

Viri: CNBC, TechCrunch, MarketWatch

CFD so zapleteni in zelo špekulativni instrumenti, pri katerih obstaja veliko tveganje hitre izgube denarja zaradi finančnega vzvoda. Razmislite, ali razumete, kako delujejo CFD, in ali si lahko privoščite visoko tveganje za izgubo celotnega vloženega kapitala. Ne pozabite: izgubite lahko vse, vendar ne več od stanja na vašem računu za trgovanje. 78 odstotkov računov majhnih vlagateljev na drobno izgubi denar pri trgovanju s CFD pri tem ponudniku. Ti produkti morda niso primerni za vse stranke, zato zagotovite, da razumete tveganja in poiščite neodvisen nasvet. Če bi nadaljevali z investicijo v virtualno valuto CFD, upoštevajte, da so vrednosti izredno spremenljive in lahko predstavljajo velike izgube v zelo kratkem časovnem obdobju. To gradivo ne predstavlja ponudbe ali napeljevanja k nakupu kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejema odgovornosti za uporabo teh informacij in za morebitne posledice. Ne podajamo zagotovil ali jamstev glede točnosti ali popolnosti teh informacij. Posledično vsaka oseba, ki sprejema odločitve na podlagi teh informacij, to počne na lastno tveganje. Informacije na tej strani niso naslovljene na prebivalce ZDA ali Belgije in niso namenjene za distribucijo ali uporabo s strani katerekoli osebe v katerikoli državi ali pristojnosti, kjer bi bila takšna distribucija ali uporaba v nasprotju z lokalnimi zakoni ali predpisi.

Naročnik oglasnega sporočila je FORTRADE CYPRUS LTD.

Ne spreglejte