SiolNET. Novice Moja služba
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Najuglednejši delodajalec leta 2015 je Krka

0

termometer

Novomeška Krka je prejela priznanje zaposlitvenega portala Mojedelo.com za najuglednejšega delodajalca za leto 2015. Podjetje je priznanje prejelo na nocojšnji prireditvi v Ljubljani.

Kot so ob tem sporočili iz portala Mojedelo.com, v Krki "gradijo kulturo medsebojnega zaupanja, spoštovanja, sodelovanja in timskega dela, nenehnega učenja ter odgovornega in učinkovitega dela. Cenijo znanje in spodbujanje ustvarjalnosti. Sodelavcem omogočajo optimalne pogoje za delo in razvoj. Zavedajo se, da vsi zaposleni s svojim znanjem, odgovornim odnosom do dela, visoko motiviranostjo, mednarodnim delovanjem in timskim delom predstavljajo eno najpomembnejših konkurenčnih prednosti Krke".

Dodali so, da je znanje v Krki vrednota in da so zaposleni v skupini visoko usposobljeni, saj jih ima več kot 55 odstotkov najmanj univerzitetno izobrazbo. "Razvijajo lastne izobraževalne programe. Skrbno načrtujejo zaposlovanje novih sodelavcev, njihovo uvajanje v delo ter osebni in strokovni razvoj. Štipendirajo mlade na naravoslovnih in tehničnih smereh, zlasti farmacevte in kemike," so še pojasnili nagrado pri zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Nagrade za ugledne delodajalce so prejela še naslednja podjetja: Akrapovič, Banka Slovenije, DARS, IBM Slovenije, Lek, Microsoft, SKB Banka, Aerodrom Ljubljana, Bayer, Petrol in Siemens.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin