Torek,
6. 10. 2015,
12.34

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

TSmedia ciljano oglaševanje

Torek, 6. 10. 2015, 12.34

6 let, 7 mesecev

Oglaševanje, ki pozna vedenje uporabnikov v realnem času

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Oglaševalci se po novem lahko odločijo za napredno ciljano oglaševanje s predvidevanji vedenja uporabnikov v realnem času, ki jo TSmedia kot edini slovenski založnik ponuja svojim oglaševalcem.

TSmedia je sklenila sodelovanje z največjim nemškim ponudnikom rešitev za ciljano oglaševanje nugg.ad. Napredno ciljano oglaševanje s predvidevanji vedenja uporabnikov v realnem času je oglaševalcem na voljo na celotnem omrežju TSmedia – na Planet Siol.net, najdi.si, bizi.si in na itis.si. Z njim bodo lahko učinkoviteje nagovorili izbrane ciljne skupine in hitreje dosegli cilje svoje kampanje.

Platforma, ki uporabnike natančno pozna

TSmedia je s sklenitvijo sodelovanja z nugg.ad postala edini slovenski založnik, ki oglaševalcem ponuja napredno ciljano oglaševanje s predvidevanji vedenja uporabnikov v realnem času.

Pametna visokotehnološka platforma Smart Audience jim omogoča, da izberejo in učinkovito nagovorijo ciljne skupine s točno določeno demografijo, vedenjem, zanimanjem za tip izdelkov oz. storitev, naklonjenostjo blagovnim znamkam in nakupnimi navadami.

Napredno ciljano oglaševanje s predvidevanji vedenja uporabnikov v realnem času je rešitev za povišanje prepoznavnosti blagovne znamke in naklonjenosti blagovni znamki ter za spodbujanje nakupne namere.

"Ciljano oglaševanje bo slovenskemu trgu dalo svež zagon"

Direktor TSmedia Tomaž Pernovšek partnerstvo z nugg.ad vidi kot odlično priložnost za družbo TSmedia in predvsem njene oglaševalce. "Našim oglaševalcem smo že do zdaj zagotavljali dobre rezultate z najvišjim spletnim dosegom v državi, od tega tedna pa jim lahko ponudimo še več."

Uspešnega partnerstva se veseli tudi Grzegorz Sławatyński, direktor prodaje za Srednjo in Vzhodno Evropo pri nugg.ad: "Veseli nas, da bomo lahko z nugg.adovo učljivo tehnologijo in predvidevanji v realnem času nadgradili ponudbo največjega založnika v Sloveniji. Verjamemo tudi, da bo napredno ciljano oglaševanje rastočemu slovenskemu trgu digitalnega oglaševanja dalo svež zagon in spodbudilo vlaganja."