Torek,
6. 8. 2024,
9.00

Osveženo pred

2 uri, 20 minut

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.
računalništvo Windows popust programska oprema Office 365 Keysoff.com advertorial noad

Natisni članek

Torek, 6. 8. 2024, 9.00

2 uri, 20 minut

Kupite doživljenjski Windows 11 in Microsoft Office 2021 v avgustovski razprodaji že za 11 evrov

Nazaj v šolo: prihranite pri nakupu računalniške opreme

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.
ženska, dekle, računalnik, pisarna | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Microsoft Office je že desetletja vodilni na področju programske opreme, ampak zaradi visokih cen ni dostopen vsem. Naj ga uporabljate v šoli ali službi, programi, za katere morate plačevati vsak mesec, niso ravno poceni.

Če zamudite s plačilom, to lahko pomeni tudi omejeno uporabo računalnika. Če se hočete znebiti naročnin, hkrati pa še posodobiti svoj računalnik, preverite Keysoffovo avgustovsko razprodajo. Microsoft Office Professional 2021 lahko zdaj s kodo BP62 dobite že za samo 28,99 evrov (redna cena 299 evrov) in boste neverjetno produktivni do konca življenja. Hočete s predstavitvijo navdušiti stranko? Se morate s sodelavci na daljavo pogovoriti o novi smeri projekta? Z Microsoft Officeom lahko naredite to in še veliko več. Z enkratnim nakupom boste dobili doživljenjski dostop do Worda, Excela, PowerPointa, Outlooka, OneNota, Teamsa, Publisherja in Accessa. Če ne potrebujete vseh najnovejših lastnosti, razmislite o doživljenjskem nakupu MS Officea 2019 Professional za samo 20,45 evrov (redna cena 219 evrov). Ponudba vključuje takojšnjo dostavo licenčnega ključa in prenos, zaradi česar je zelo priročna in zagotavlja takojšen dostop do programov.

Keysoff, avgust 2024 | Foto: Keysoff.com Foto: Keysoff.com

62-odstotni popust na Microsoft Office (koda: BP62)

Če vaš računalnik malo zaostaja, ga lahko posodobite s to ponudbo Windowsa 11 Professional. Na Keysoffu ga omejen čas lahko dobite že za samo 13,66 evrov (redna cena 199 evrov) s kodo BP50. Z Windowsom 11 Pro boste dobili največjo produktivnost in varnost, ki vam bosta zagotavljali odlično opravljanje dela, vaši podatki pa bodo ostali varni. Največja sprememba pri Windowsu 11 Pro je zamenjava Cortane s Copilotom, kar je korak proti naprednejšemu in bolj raznolikemu vključevanju umetne inteligence. Copilot ima lastnosti, podobne premium različici ChatGPT-ja in vam ponuja napredno pomoč umetne inteligence brez dodatnih stroškov.

50-odstotni popust na operacijske sisteme Windows (koda: BP50)

62-odstotni popust na še več Officeov in pakete (koda: BP62)

Veliki paketi, nepremagljive cene

50-odstotni popust na še več različic operacijskega sistema Windows (koda: BP50)

Računalniška orodja (brez kode za popust)

Keysoff zagotavlja, da so licence, ki jih prodaja, stoodstotno originalne in brez varnostnih tveganj. Licence, ki jih kupite na Keysoffu, nimajo naročnine, kar pomeni, da so doživljenjske in vam omogočajo neomejen dostop do programov. Operacijski sistem bodo podpirali in posodabljali do konca življenjske dobe. Če imate med namestitvijo ali uporabo kakšna vprašanja, lahko pišete Keysoffovi tehnični podpori, ki vam je na voljo 24 ur na dan. Ponujajo tudi doživljenjske poprodajne storitve, zato jim lahko vedno pišete, če imate vprašanja med uporabo programov. Zdaj imate odlično priložnost, da s to odlično ponudbo prihranite denar in končate posodobitev svojega računalnika.
Tehnična pomoč 24 ur na dan in doživljenjske poprodajne storitve
Pišite Keysoffu: service@keysoff.com