Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
24. 5. 2023,
9.54

Osveženo pred

11 mesecev, 1 teden

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Copium DeeLance Launchpad XYZ yPredict Ecoterra Wall Street Memes WSM AiDoge kriptovalute PR članek

Sreda, 24. 5. 2023, 9.54

11 mesecev, 1 teden

Najboljše kriptovalute za nakup v juniju 2023

Oglasno sporočilo

Predstavljamo najboljše in najbolj perspektivne kriptovalute za vlaganje v juniju 2023, ki imajo visok potencial vrednosti. Izbrali smo najboljša sredstva kriptovalute, kiimajo ustrezno tehnologijo, napredek pri sprejemanju, izvedbo in trženjsko zmogljivost izdelkov, da izpolnijo obljubo blockchaina kot motilca.

Pregled najboljših kriptovalut za naložbe v juniju 2023

1. Wall Street Memes (WSM) – Najnovejši meme kovanec v predprodaji, ki ga je lansirala uveljavljena blagovna znamka z 1 milijonom sledilcev

Najnovejši predprodajni žeton WSM je produkt blagovne znamke Wall Street Memes, ki ima skupno več kot milijon sledilcev v družabnih medijih na vseh platformah. Projekt je v nekaj minutah po lansiranju zbral več kot 100.000 $, kar kaže na zanimanje in povpraševanje kupcev v skupnosti Wall Street Memes, ki so se zavedali, da bo predprodaja začela delovati pred drugimi.

Memes | Foto: Finixio Foto: Finixio

Trenutno je Wall Street Memes (WSM) na voljo po 0,025 USD, vendar se bo cena med predprodajo postopoma zvišala. Predprodaja projekta je priložnost za nakup žetona s popustom, preden začne delovati na borzah.

Čeprav je kripto predprodaja še vedno povezana s tveganjem, lahko novi kovanci prinesejo tudi večje dobičke glede na njihovo nizko tržno kapitalizacijo. Ker so memi na Wall Streetu še vedno nižji od svoje začetne cene, ima dodaten potencial za rast.

Spletna stran Wall Street Memes pravi, da "tokenizira gibanje" v zvezi z zagotavljanjem navadnim ljudem priložnosti, da obogatejo z "neuporabnimi meme kovanci". Prvotni bikovski skok GameStop je videl, da so vsakdanji mali vlagatelji iz Reddita sodelovali, da bi dvignili tečaj delnic GameStop kljub prodajalcem na kratko na Wall Streetu, ki so zavrgli žeton.

To je bilo prvič, da so mali vlagatelji prevzeli prednost nad institucijami, vendar mnogi vlagatelji od takrat še naprej poskušajo ponoviti zgodovino. Pred kratkim se je gibanje preusmerilo na kripto meme kovance, zato je Wall Street Memes lansiral svoj žeton.

Skupaj je 2.000.000.000 žetonov, nobeden od njih ni zadržan za ekipo. Predprodaja memov na Wall Streetu ima 30 krogov. Veliko število krogov pomeni, da je ponudba porazdeljena na več cenovnih točk, kar bi lahko privedlo do manjše nestanovitnosti in bolj vzdržne cene.

Trdna omejitev predprodaje je 30.577.000 $ in 50 % žetonov bo na voljo ves čas trajanja. Trdna kapitalizacija je enaka popolnoma razredčeni tržni kapitalizaciji ob lansiranju v višini 61.144.000 USD.

Memes_2 | Foto:

2. AiDoge (AI) – inovativna platforma za ustvarjanje memov, ki meša AI z memi

Memi so postali močno sredstvo komunikacije in interakcije v hitro razvijajočem se in dinamičnem kraljestvu kriptovalut. AiDoge, inovativna platforma, združuje kripto trge memov in AI kripto ter se postavlja na središče teh cvetočih sektorjev. Nedavna povečanja števila kovancev, kot so Pepe Coin, The Graph, Singularity in Conflux, so še dodatno okrepila edinstveno držo AiDoge.

V času pisanja lahko kupci zgrabijo žetone $AI po predprodajni stopnji samo 0,000026 USDT. Ta cena se bo zvišala, ko bo platforma napredovala skozi predprodajne faze.

AiDoge_1 | Foto: Finixio Foto: Finixio

AiDoge uporablja umetno inteligenco za ustvarjanje svežih memov, ki so v skladu z najnovejšimi trendi v kriptovalutah, in obravnava enega glavnih izzivov pri proizvodnji memov. Domača valuta platforme, $Ai, se uporablja predvsem za nakup kreditov za ustvarjanje memov, kar spodbuja trajnostno rast in razvoj platforme.

AiDoge je kripto žeton za predprodajo, zato ponuja možnost vlaganja po znižanih cenah pred uvrstitvijo na borzo. Čeprav predprodaja kriptovalut ni brez tveganja, so nekateri žetoni v preteklosti vlagateljem zagotovili velike donose, zato je vredno razmisliti o tem, da bi jih dodali v svoj portfelj.

Kupite_AiDoge_2_maj23 | Foto:

3. Ecoterra (ECOTERRA) – Recycle2Earn kriptovaluta za takojšnji nakup 

Ecoterra je nastajajoči zeleni kripto projekt, ki želi spodbuditi proces recikliranja za boj proti globalnemu segrevanju in podnebnim spremembam.

Na platformi so uporabniki nagrajeni vsakič, ko reciklirajo, če upoštevajo korake, opisane v aplikaciji. Poleg tega je cilj projekta izobraziti javnost o potrebi po recikliranju in jim zagotoviti trdno spodbudo za to.

Ecoterra | Foto: Finixio Foto: Finixio

Aplikacija Recycle2Earn povzema koncepte iz sektorjev GameFi igraj in zasluži in premakni in zasluži z zagotavljanjem nagrad za dejanja, ki so osredotočena na pozitivne okoljske prispevke. Vsak predmet, ki ga je mogoče reciklirati, je enak količini Ecoterre, izvornega žetona za platformo.

Ekipa je zagotovila, da je neverjetno enostavno slediti korakom v aplikaciji in si prislužiti nagrade z recikliranjem. Prvi korak je skeniranje črtne kode predmeta, ki ga je mogoče reciklirati, da poiščete natančno ujemanje v bazi podatkov, ki jo poganja AI. Nato bo aplikacija uporabnikom naročila, naj se odpravijo do najbližjega prodajnega avtomata (RVM), da reciklirajo predmet.

Ko je recikliran, mora uporabnik fotografirati račun in ga naložiti v aplikacijo. Ko je aplikacija naložena in preverjena, uporabnike nagradi z žetoni Ecoterra v njihovo denarnico.

kupite.ecoterra | Foto:

4. yPredict – Nova kripto analitika in raziskovalna platforma s stalno predprodajo

yPredict izkorišča tehnologijo umetne inteligence, da vlagateljem ponudi platformo za trgovanje, kjer se lahko tudi neizkušeni trgovci učijo, rastejo in sprejemajo boljše odločitve pri trgovanju. Eden od ključnih elementov te platforme je $YPRED – uporabni žeton, ki lahko imetniku ponudi več ugodnosti.

Prvič, uporabniki yPredict morajo imeti žetone $YPRED, da se lahko naročijo na ekosistem. Naročnine vam omogočajo dostop do številnih vpogledov v prostor kriptovalut, ki temeljijo na podatkih. Dostopate lahko tudi do tržnice napovedi modelov – kjer strokovnjaki za umetno inteligenco in kvanti analizirajo, kako bi lahko trgi izgledali v prihodnjih letih.

yPredict | Foto: Finixio Foto: Finixio

Modele je preizkusil in preveril yPredict DAO – skupina članov skupnosti, ki zagotavlja, da bodo člani imeli koristi od najvišjih ravni informacij. Z uporabo orodja za obdelavo naravnega jezika (NLP), orodja AI, lahko platforma določi nakupovalno razpoloženje določenih žetonov.

Poleg tega platforma uporablja različne vzorce grafikonov, trgovalne signale AI in tehnično analizo za pomoč strankam. Po nakupu naročnin z $YPRED imajo uporabniki brezplačen dostop tudi do analitične platforme trgovanja.

Obiscite_yPredict | Foto:

5. DeeLance (DLANCE) – revolucija zaposlovanja in samostojnih svetov v Web3

DeeLance je naš naslednji izbor za najboljšo kriptovaluto, ki jo lahko kupite zdaj, saj naj bi spremenila svet zaposlovanja in samostojnega dela.

Projekt, ki je pravkar začel prvo fazo svoje predprodaje, bo zagotovil platformo za podjetja in posameznike za enostavnejše, varnejše in učinkovitejše povezovanje za delo.

DeeLance | Foto: Finixio Foto: Finixio

DeeLance želi poenostaviti celoten postopek in izločiti posrednike – ki pogosto zaračunavajo visoke honorarje za svoje storitve – ter prenesti svet zaposlovanja iz Web2 v Web3.

Platforma DeeLance bo uporabljala tehnologijo veriženja blokov, da bo postopek hitrejši, učinkovitejši in preglednejši, pri čemer bosta obe strani pustili povratne informacije, ki bodo javno shranjene, plačila pa bodo z uporabo deponiranih depozitov zagotovila prejeto plačilo, ko bo delo opravljeno v skladu z dogovorjenimi standardi in specifikacijami.

Kupite_Dlance_zdaj_DeeLance | Foto:

6. Launchpad XYZ (žeton LPX) – spletna platforma 3.0 za raznolike in premišljene naložbene odločitve

Launchpad XYZ je platforma, zasnovana tako, da združuje najboljše iz ekosistema Web3 v enem uporabniku prijaznem portalu. Ker svet blokovnih verig postaja vse bolj zapleten, je celovita in dostopna platforma pomembnejša kot kdaj koli prej.

Platforma rešuje to težavo tako, da ponuja centralizirano vozlišče za vrhunske projekte blockchain, kar začetnikom in izkušenim uporabnikom olajša krmarjenje po pokrajini Web3.

V času pisanja lahko kupci pridobijo žetone $LPX po predprodajni stopnji 0,035 USDT. Vendar bo žeton priča skokoviti rasti cene. Cena kotacije je določena na 0,07 USDT. Če želite izvedeti več o tem, kako kupiti žeton $LPX, lahko preberete naš podroben vodnik.

LaunchPad | Foto: Finixio Foto: Finixio

Ekipa Launchpad XYZ se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami pri delu z vrhunskimi svetovnimi blagovnimi znamkami. Njihov okvir blagovne znamke je dobro pozicioniran, da omogoča velikanom, kot so Apple, Nike in Coca-Cola, uvedbo izkušenj Web3. To sodelovanje z velikimi blagovnimi znamkami povečuje verodostojnost platforme. Poleg tega razširja obseg uporabniških interesov, od NFT-jev in decentraliziranih financ (DeFi) do iger play-to-earn in več.

kupite.launchpad | Foto:

7. Copium – Meme žeton, ki ga podpira skupnost, z nagradami NFT

Po velikem nastopu 18. maja je $COPIUM v prve pol ure trgovanja zrasel za osupljivih 400 %. Zaradi velikega nakupovalnega pritiska $COPIUM trenutno znaša okoli 0,007338 $ po podatkih Dextools, kar pomeni tržno kapitalizacijo skoraj 7,26 milijona $. Omembe vreden porast od njegovega začetka, ko je imel popolnoma zmanjšano tržno kapitalizacijo le 1.213.333 $.

$COPIUM hitro postaja pomemben meme žeton v digitalni valuti. Ponaša se z dinamično skupnostjo, ki trdno verjame v svoj potencial, da postane naslednik kovancev, kot je Pepe. Žeton namerava združiti zabavo z donosnimi priložnostmi z ekskluzivnimi nagradami NFT in robustnimi spodbudami.

Copium | Foto: Finixio Foto: Finixio

Več kot le naložba v kripto, $COPIUM simbolizira kolektivni prostor za tiste, ki prestajajo vzpone in padce kripto trga. Združuje koncepte odpornosti, humorja in igrivega trolanja, ki so sestavni del internetne kulture, v solidarnostno gibanje za tiste, ki so v preteklosti obžalovali kripto.

$COPIUM je takoj pridobil oprijem s svojimi edinstvenimi padci NFT, protidampinškimi ukrepi in različnimi storitvami, ki povečujejo njegovo uporabnost. Zbral je predano skupino ambasadorjev, ki so aktivno širili žeton pred lansiranjem DEX. Pravzaprav je bila začetna predprodaja omejena na 200 udeležencev z zgornjo mejo 1 ETH v vrednosti $COPIUM za vsakega.

Kupite_Copium | Foto:

Naročnik oglasnega sporočila je FINIXIO LTD.

Ne spreglejte