Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Srdjan Cvjetović

Ponedeljek,
13. 4. 2015,
19.32

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

HTC

Ponedeljek, 13. 4. 2015, 19.32

8 let

HTC One M9 od danes v Sloveniji

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Tajvanski proizvajalec HTC upa, da mu bo s svojim najzmogljivejšim pametnim mobilnim telefonom do zdaj uspelo okrepiti svoj tržni delež in položaj na (slovenskem) trgu.

"Poudarek novega mobilnega telefona je na prefinjeni obliki," je prepričana direktorica HTC za jadransko regijo Petra Razić Rogić. Telefon je narejen večinoma iz enega kosa aluminija, kar dodatno pripomore k njegovi eleganci, so prepričani predstavniki HTC za jadransko regijo, ki poudarjajo tudi njegove zmogljivosti. Procesor Qualcomm Snapdragon 810 je, so še povedali, jamstvo, da bo še nekaj časa prav ta model najhitrejši pametni telefon na trgu.

Uporabniški vmesnik HTC Sense 7 Pri tajvanskem proizvajalcu so uporabniški vmesnik HTC Sense 7 nadgradili še z nekaterimi dodatnimi funkcijami, ki uporabniku omogočajo, da ima glede na to, ali je doma, v službi ali zunaj, pri sebi prav tiste funkcije, ki jih takrat največ uporablja in pričakuje. Tako sprednja kot zadnja kamera imata visoko ločljivost, HTC One M9 pa ima tudi dodatne funkcije za obdelavo posnetkov in njihovo hitro in preprosto deljenje na družbenih omrežjih. Funkcija HTC One Gallery omogoča skupen pregled vseh fotografskih in drugih vsebin na telefonu ali na kateremkoli "oblaku", ki ga uporablja uporabnik tega telefona. Že z dvema zvočnikoma zagotavlja visokakovosten zvok, tudi zaradi sistema Dolby 5.1 Surround, poskrbeli so še za dobro povezljivost z različnimi, predvsem domačimi predstavnostnimi napravami.

Od danes pri treh slovenskih mobilnih operaterjih HTC One M9 je od danes dostopen v dveh dvobarvnih in dveh enobarvnih izvedbah pri treh največjih slovenskih mobilnih operaterjih, kmalu pa predvidoma tudi v drugih trgovinah. Slovenski mobilni operaterji, tudi Telekom Slovenije, ga ob vezavi na svoja naročniška razmerja ponujajo ugodneje, sicer pa je priporočena maloprodajna cena tajvanskega novinca brez vezave za Slovenijo 729 evrov.

Ne spreglejte