SiolNET. Novice Črna kronika
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kranjski policisti ovadili preprodajalca heroina

3

termometer

 | Foto:
Kranjski kriminalisti so ovadili 57-letnega Kranjčana, ki je preprodajal heroin.

Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije na kranjski policijski upravi so na začetku tega tedna kazensko ovadili 57-letnega Kranjčana, ki je utemeljeno osumljen, da je v ponedeljek, 15. aprila, okoli 10.30 pred gospodarsko družbo na Zlatem polju v Kranju preprodajal heroin, poroča PU Kranj.

Prvo kaznivo dejanje je osumljenec storil z neupravičeno prodajo prepovedane droge heroin, drugo pa s prenašanjem več paketov heroina. Policisti so osumljencu, ki so ga pri dejanju zalotili med izvajanjem splošnih policijskih nalog, prepovedano drogo zasegli in mu zaradi utemeljenih razlogov za sum, da je storil očitano kaznivo dejanje, vzeli prostost in ga pridržali. Pregledali so tudi njegovo vozilo in na njegovem domu opravili hišno preiskavo. 57-letnika so v torek privedli k preiskovalni sodnici, ki je zanj odredila pripor.

Osumljenec je bil tako zaradi storitve več kaznivih dejanj, povezanih s prepovedanimi drogami, kot tudi zaradi storitve drugih kaznivih dejanj sicer že večkrat obravnavan. Za kaznivo dejanje storilca kaznujejo z zaporom od enega do desetih let.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin