TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
23. 3. 2015,
1.01

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Bar

Ponedeljek, 23. 3. 2015, 1.01

7 let, 12 mesecev

Danijel: V Baru bo zagotovo zmagal moški (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Z izpadlim tekmovalcem iz resničnostnega šova Bar Danijelom smo se pogovarjali o preteklih treh tednih pred kamerami. Teh se je, kot pravi, med šovom dobro privadil.

Kakšni so bili vaši občutki, ko je Bastjan razkril rezultate glasovanja, da Bar zapuščate vi? Gledalci so se odločili, da želijo v šovu še naprej Emija. Jaz sem to sprejel, mu čestital in zaželel srečo še naprej, jaz pa grem tudi svojo pot naprej.

Vam je žal, da ste izpadli? Bi si želeli še ostati med barovci? Ja, seveda bi rad še ostal. Sploh zdaj po treh tednih, ko nastopi ta prelomnica in se vživiš v vso to dogajanje, povežeš z ljudmi.

Že veste, kako je nastal minus v denarnicah? Zdi se, da so se vredne stvari v baru v zadnjem tednu kar naprej izgubljale. Še vedno me straši ta minus, 90 evrov v enem dnevu, kar še do zdaj ni raziskano. Denisu sem tudi rekel, da se mi kaj takega v življenju še ni zgodilo in da sam sebe pred vso Slovenijo zagotovo ne bi blamiral za tak oz. za kakršenkoli znesek. Je pa težko kogarkoli obtožiti, da je vzel denar, ker za to ni nobenih dokazov. Moj minus se je verjetno zgodil tako, da sem ostal prijavljen v blagajni in je nekdo pač izdal račun na moje ime.

Zakaj menite, da je pospravljanje za barovce tako zelo težavno? V prvi vrsti je težava v tem, da je zagotovo preveč ljudi na enem mestu, bi pa lahko veliko naredili že s tem, če bi vsak pospravljal svoje stvari. Jaz sem tisto glavno pospravil v omaro, tako da mi ob odhodu tudi ni bilo težko spakirati.

V sobotni oddaji sta se v stanovanje vselila dva nova obraza. Kakšen je bil vaš prvi vtis ob njuni vselitvi? Nejca ne poznam, smo pa lahko slišali, da nima še nobenih izkušenj kot natakar, a ima hkrati tudi skrivno nalogo. Glede La Toye pa nisem prepričan, na kakšen način bo svetovala barovcem, bo pa zagotovo zanimivo. Sploh zato, ker imata z Nejcem zdaj svojo sobo, v katero bosta sprejela le še enega stanovalca.

Kako nameravate unovčiti prepoznavnost, ki ste si jo pridobili v resničnostnem šovu? Prepoznavnost bom izkoristil v poslu, s katerim se že ukvarjam, bi se pa rad preizkusil tudi v gostinstvu, mogoče bom imel kdaj v prihodnosti tudi svoj lokal. Ko se bo ponudila priložnost in ko bo čas pravi, bom torej zagotovo šel tudi v to.

Kdo izmed barovcev bo po vašem mnenju naslednji sedel na prvi vroči stol? Mislim, da bi lahko na prvi vroči stol sedla katera izmed deklet, ki sta v resničnostni šov prišli zadnji, to sta Ivona in Kim. Moji nekdanji sotekmovalci bodo nanje verjetno gledali tako, češ, ti si pozneje prišel, zato ne smeš zmagati. Obstaja pa tudi velika možnost, da se na vročem stolu naslednja znajde Vita.

Kdo si po vašem mnenju najbolj zasluži zmago? Zmago najbolj privoščim Reneju. Skupaj sva se vselila v stanovanje in tudi najbolje razumela. Poleg tega pa mislim, da imata veliko možnosti za zmago tudi Črt in Joel. Prepričan sem, da bo zmagal eden od fantov.

Ne spreglejte